Nie ma zamienników. O źródła substancji pytamy tutaj: strefa-mozgu-nootropy-i-adaptogeny-t60263-70.html
Oczywiście solo on to obok fenylopiracetamu środek, ktory zdecydowanie dziala i czuc tak to działa.
Praktycznie nie możliwe by go przedawkować czas dzialania~3 h efekty po do ~8h.
W miksie zdecydowanie silniejszy i dłużej trzyma.
+ dla mnie za dopracowanie miksu maca czarna ( ty kurwo) z kakao criollo ( trzeba dużo) z mala ilością Coluracetamem.
Oczywiście warto dac tez plusy moderacji.
I innym tez plusy.
[/quote]
Na jakiej zasadzie działa ten mix?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czemu akuar czarna maca ? Czemu cacao criillo a nie to z biedry ?:)
Wydawało mi się, ze ten racetam to jest baza a,nie wisienka.Fenylo to jest potęga
The methapor of Life
Kakao wchodzi w interakcję z coluracetamem wzmacnia efekty a kakao wzmacnia maca ( czarna najmocniej z trzech odmian sa jeszcze żółta i czerwona).
1 butelka Coluracetamu to 20dni maks kuracji.
Jako ćpun muszę czuć wyraźnie działanie także nootropa , bo inaczej czuje niedosyt, wkurwienie.
Jeszcze został mi do zbadania sunifiram i nsi -189.
Sunifiram wydaje się z opisöw mocny. Mam nadzieje że będę czuł wyrraźnie jego działanie od pierwszego użycia.
Planuje zrobić swòj własny neurofluid na jego bazie w mixie z prl-87.
To jest proste. Wystarczy glikol propylenowy i odpowiednie proporcje . Buteleczkę mam po Coluracetamie.
Widziałem podobne w aptece właśnie z takim dozownikiem.
A czemu fluid ? Jako ćpun mam także słabość do dorzucania jak nie czuje działania, czy walenia w nos prochu.
Wolę tego uniknąć , a zauważyłemże stosując w płynnej postaci nie ma tego problemu.
W dodatku, robiąc roztwòr z np. 100 mg nie potrzeba aż tak dokładnej wagi, a dozownikiem zawsze nabierzemy podobną ilość. Jest to wygodne, bezpieczne i ładnie wygląda.
Myśle, że 100 zdąże zużyć nim się zdegraduje.
The methapor of Life
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.