uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 279 / 1 / 0
Witam. No właśnie "Foxtails" prawdopodobnie z przegrzania i manipaulacji swiatłem powyżej 12h swiatła na dobę to spotkało dwie moje panie nigdy wczesniej nie miałem tego problemu i nie wiem co robic czy scinać wpizdu czy może jeszcze zawiążą sie w jakies topy te wybryki ??? Panowie eksperci poradzcie bo nie wiem :alergia:
  • 1100 / 273 / 0
ale jakieś fotki może? (nie, żebym miał się za elsperta, ale jakies obrazki by sie przydały)
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 1 / 0
Nie mam możliwości zrobić fotki ale identyczna sytuacja jak na zdjęciu w linku https://ibb.co/PCnGGTM z tym że jeszcze nie aż tak zaawansowane statium ale i tak juz zjebało mi dwie rośliny a dokładnie główne szczyty boczne są w normie.
  • 1100 / 273 / 0
stało sie to sie stało, ja bym poprawił to światło i dał jej dojrzeć
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12555 / 2434 / 0
Dokładnie. Struktura topa już nie będzie idealna, ale widziałem od groma tematu z lisimi ogonami (lub pocięte lisie ogony). Działało normalnie, tylko wyglądało nieco inaczej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.