siostrorelanium pisze:Wydaje mi sie, ze Sativy moga byc atrakcyjne glownie dla poczatkujacych czy tam niedzielnych palaczy. Bo dla stonera to porazka i niedocpanie, ktore tyle samo kosztuje a ciulowo klepie. Gardze sativami i jestem zly, jak sie na takowe natne.
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Potrafią być zaskakująco mocne Sativa - choćby Amnesia Haze.
Ja dziś spaliłem pękate bongo tej mojej Amnezji x Durban Posion i 30 minut później już biegałem 10 km. Świetny temat do wszelakich spacerów i aktywności fizycznej (Durban Poison daje taki zastrzyk energii, jak espresso).
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
02 września 2019p420 pisze: ja z sativ polecam Heisenberg Kush, Arjan’s Ultra Haze #1, Holy Grail Kush (to bardziej hybryda ale świetna)
rooney pisze:@Siostrorelanium a ile dales za vaporyzer i czy w nim nornalnie palisz zwykly temat czy jakis cyrk sie z tym robi ?
Ewentualnie jakis sprawdzony sprzedawca w sieci tez okej. Nie pamietam jakie sklepy online sa wiarygodne rozeznaj sie.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.