Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
(Mt 10, 33).
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Prywatne Wiadomości
System prywatnych wiadomości pozwala użytkownikom komunikować się w czasie nierzeczywistym (hyperrealnym). Jest intuicyjny w obsłudze i nie wymaga osobnego logowania, wystarczy by użytkownik był zalogowany na forum. Aby wysłać lub odebrać wiadomość, wystarczy kliknąć ikonkę koperty, która znajduje się w okolicach Waszego loginu, na prawo od niego. W tym też miejscu będą pojawiać się powiadomienia o oczekujących na odczytanie wiadomościach.
Pamiętaj! System prywatnych wiadomości dostępny jest dla użytkowników, których stan licznika postów wynosi nie mniej niż 3
Chciałbym żebyś usunęła bezpdstawnego warana i mnie przeprosiła oficjalnie. Nie jest nigdzie zabronione wrzucanie murzyńskich fiutów, a skoro drage wywijający kutasem w ryjcach dalej tam jest i nikomu to nie przeszkadza, ba nawet niektórych to cieszy, to takie przypierdalactwo w związku z moją osobą uważam za co najmniej niesmaczne. Śmierdzi mi to rasizmem i faworyzowaniem pewnych hmmm... członków społeczności hajperil.
Faktycznie, nie ustawiłem linku na spoiler ale w tym wypadku chodzi o to żeby te pytongi sobie nie powiewały na lewo i prawo prawda?
Natomiast, co do "oficjalnych przeprosin" to pozwolę sobie nie skomentować "żądania", gdyż musiałbym wypowiedzieć się na temat Twojej inwencji intelektualnej w sposób który spowodowałby, że ode mnie także żądałbyś "oficjalnych przeprosin"
@surveilled
Proszę o rozpatrzenie sprawy.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.