Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 317 / 78 / 0
Ile na pierwszy raz przy iv? Tolerka na opio już spadła mocno, tydzień temu koda 450mg, trzy tygodnie temu majka 50mg.
  • 53 / 10 / 0
Po jaką cholerę przy tak niskiej tolerancji w ogóle brać się za heroinę?
10 mg nie nie więcej, bo 50 mg majki to tolerka żadna prawie, ale mówię o czystej heroinie, nie brownie gdzie zawartość helu jest różna. Ile tam macie 15 około %?
  • 1509 / 223 / 0
Jak majki 50 mg waliłaś 3 tygodnie temu, a koda tydzień temu zrobiła Cię w ilości 450 mg, to ja bym ćwiarteczkę H podzieliła na z 5 strzałów nawet. W sumie, o ile dobrze pamiętam, właśnie tak sama robiłam. Bo warto wykonać próbę, a nie przypadkowo się zabić. %-D Co prawda na oko, ale jedna ćwiartka mi wystarczała na 4-5 razów (że dwa dni później następowały po sobie w odstępach kilkunastominutowych to inna sprawa; teraz te ok. 200 mg wystarcza na max. 3 strzały w ciągu dnia; borze, jak człowiek się rujnuje finansowo...), żeby się nie zaorać na początku, nie wywalić tolerancji w górę i nie przejebać wszystkiego w dwa dni. A wcześniej miałaś z tym do czynienia czy to dziewiczy raz z Helen będzie? Bo na pierwszy raz mimo, że dzień wcześniej strzelałam 100 mg morfiny, to dosłownie okruszki takie nasypałam i walnęłam, żeby nie przedobrzyć. I to samo polecam. Zobaczyć ile Ci będzie trzeba.

No i wiadomo, że gdy sypie się jako pierwszą dawkę (TEORETYCZNIE i na oko) 20 mg i po kilku minutach stwierdza się niedogrzanie, to nie należy walić ponownie 50 mg, tylko drugie 20 mg lub mniej. Ale myślę, że z idiotami nie mam do czynienia.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 317 / 78 / 0
Pierwszy raz z Helen, dlatego się właśnie zastanawiam jaka będzie spoko dawka . Celuje chyba w 50mg. Tamta 450 kodeiny mnie słabo porobiła no ale jednak.
  • 1509 / 223 / 0
Dlatego mówię, że spróbowałabym połowę tego, co planujesz i ewentualnie powtórzyła operację, gdybyś czuła się niedogrzana.

Kilka razy udało mi się jebnąć delikatnie za dużo z czystej pazerności. Gdy np. po tygodniu zaklejania dupy dostałam w swoje łapy 3 ćwiary, czułam się jak królowa życia, która dolarami wyciera kąciki ust po wodzie z lodowca, więc sypałam na oko, ale z przewagą myśli "im więcej, tym lepiej, bo zapamiętam to na długo". I jedyne, co zdążyłam to np. schować sprzęt do torby i ją zamknąć zanim padłam na mordę na dywaniku w kiblu dla odwiedzających pacjentów szpitala. A czasami tylko wyjąć igłę i rzucić obok siebie i za każdym razem budziłam się z łbem na własnym ramieniu po bliżej nieokreślonym czasie i z kurewską suchością w ustach, z problemami z oddychaniem i z posmakiem rzygów w gębie. Gdy wyszłam już z takiej łazienki gdzieś w miejscu publicznym (szpital, galeria handlowa, DOM kultury, uczelnia, itp.), byłam myślami w niebie, ale mojemu organizmowi nie pasowało przewiezienie mojej dupy przez 3-4 przystanki i po 2-óch musiałam opuszczać szybko komunikację miejską i rzygać jak żulmenka do śmietnika na skrzyżowaniu. Z uwagi choćby na nawet takie jebnięcie zbyt dużej jak na moją tolerancję dawki, polecam zacząć próby, jeśli jesteś w 100% zdecydowana, od naprawdę kontrolnych dawek i sprawdzenie tym samym reakcji swojego organizmu oraz mocy towaru, który masz.
  • 317 / 78 / 0
Dorzutki mi się nie uśmiechają, ale rzeczywiście zacznę chyba od 25mg, chociaż nie zamierzam walić w publicznym kiblu tylko u siebie w domu :D
  • 1509 / 223 / 0
A ja wychodzę z założenia, że lepiej nie dogrzać się za pierwszym razem i móc dorzucić, niż załatwić się i niechcący narobić problemów sobie, rodzinie i/lub przyjaciołom, etc. I nie mam na myśli niecelowego przedawkowania, które miałoby doprowadzić do śmierci, tylko nawet delikatne przedawkowanie, o jakim pisałam, a które nie za dobrze wygląda i nie najlepiej wpływa na oddech. Oczywiście postąpisz tak, jak uważasz za słuszne.

Btw, siedzę w tyrze, strzeliłam sobie w kiblu i właśnie jest trochę mało, więc za kilka minut udam się na ponowne "sranie". Nie mogę pozwolić sobie na bezczelne noddy, więc w moim przypadku przemyślane dozowanie "na raty" to raczej teraz przymus. Ale nie narzekam wcale.
  • 1008 / 206 / 2
Ja zacząłem od 30mg iv brązowej hery bez tolerki i było nawet trochę za mocno na początku, także zgadzam się z Hexe - lepiej wziąć mniej, niż za dużo. Wiadomo też, że ciężko ocenić moc sortu, dlatego nawet zalecałbym na pierwszy raz waporyzację.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / 78 / 0
Jeszcze pytanko czysto techniczne. Jak długo gotować? Nie dopuszczać do wrzenia tak jak przy majce czy może się to dłużej gotować?
  • 1509 / 223 / 0
@eth0, zależy oczywiście od tolerancji, jaką się ma na opio, biorąc ten pierwszy raz H, ale właśnie nawet 25-30 mg może być za dużą dawką. Dlatego ja wolałam takie okruszyny strzelić, zobaczyć czy i jak to działa i ewentualnie sobie dorzucić.

@Jaylin, doprowadź do wrzenia i gotuj, dopóki nie rozpuszczą się farfocle. Tzn. i tak nie rozpuszczą wszystkie (bo nie xD), ale gotuj tyle, by maksymalnie porozpuszczało się to wszystko, co ma szansę się rozpuścić. Nie doprowadź tylko do tego, by zostało mniej niż 1 ml, żeby nie redukowało się nie wiadomo ile. Pamiętam, że kiedyś ktoś pisał tu post o tym, że gotował to w 1 ml wody (WTF? Za mało! Już na wejściu) i zdziwienie, że mu wyparowało prawie wszystko I CO TERAS?, etc. :D Nie można tak robić. To czysta marnacja porcji - albo wszystko wyparuje, albo się zjara i jest do wywalenia tudzież łyżka do umycia i nic do ćpania z tego nie będzie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.