ODPOWIEDZ
Posty: 3 • Strona 1 z 1
  • 1 / / 0
Chciałam się dopytać o niekorzystne działanie na mnie MDMA. Miałam teraz dwie okazje na zażycie pigułek (jedne Warner Bros, drugie Punishery). Miesiąc przerwy pomiędzy tymi zażyciami. Kiedyś piguły zawsze działały na mnie euforycznie i naprawdę bardzo przyjemnie wchodziły. Jednak teraz za tymi dwoma razami faza była straszna. Generalnie jakby „odcięło mi mózg”, gadałam straszne brednie, do tego pobudzenie psychoruchowe i irracjonalne zachowanie i praktycznie całej fazy nie pamietam. Za pierwszym razem wrzuciłam 1 cała, a za drugim po połowie w odstępie 3h. Łączone było to z alkoholem i kokaina.
Takie samo zachowanie zdarzyło mi się przy zażywaniu kryształu MDMA.
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć lub miał takie samo zachowanie, dlaczego się tak dzieje? Czy wynika to z niepoprawnego połączenia czy tez po prostu jest to specyfika mojego organizmu? I skąd te luki pamięciowe po zażywaniu MDMA? Bardzo się zniechęciłam przez to do extasy i zastanawiam się teraz co jest nie tak.
  • 3455 / 1120 / 0
Przedawkowałaś. Nie ma co szarżować z dawkami i miksami. MDMA nie lubi się ze stymulantami, a i z alko nie ma co przesadzać.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
_____________________________________
Low Functioning Addicts' Lodge:

misspillz.blogspot.com
  • 948 / 279 / 2
Miks z alko (przy dużych ilościach tego i tego) to szybka droga do hipoglikemii i pierdolenia od rzeczy, a także urwanych filmów. Normalnie człowiek robi się senny, a przy miksowaniu ze stymulantami senności brak.

Widziałem taki przypadek, warto pić sobie izotoniki z cukrem, no i nie pić dużo alkoholu. alkohol sam w sobie działa hipoglikemizujaco,
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Posty: 3 • Strona 1 z 1
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

[img]
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

[img]
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.