Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 215 / 33 / 0
Słyszałem o takich przypadkach ale nigdy się z nimi nie spotkałem. Co prawda byli tacy kolesie,którzy po latach brania w różnych cyklach-dłuższe,krótsze ciągi,detoksy,przerwy,nawroty etc -tak rozjechali sobie organizmy,że nie odczuwali działania opio. Jedni rzucali ćpanie w cholerę,bo prócz głodów po odstawieniu nie czuli zupełnie niczego albo czuli słabiutkie działanie a inni zwiększali dawki aż do przedawkowania. Nie wiem co Ty tam wcześniej brałeś i co mogło spowodować tę Twoją "nieklepliwość"opio ale uważaj,bo o przedawkowanie nie trudno.To,że nic nie czujesz,nie oznacza,że opio nie działa na Twój organizm,a najlepiej zostaw to w pizdu. Nie działa,to chuj z tym. Nie szukaj,nie zażywaj,omijaj z daleka.Nie działa.
  • 3275 / 933 / 5
mnie ze wszystkich opio jakie brałem poczesała tylko morfina... i to tylko przeciwbólowo jak miałem kostkę skręconą
yeyeye
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 432 / 31 / 0
Chyba muszę pozwać firmę bakalland za wycofanie przez nich klepliwych nasion. W wyniku czego mój nałóg się pogłębił i muszę się kurwa kłuć. Nie bez znaczenia jest też to, że oni mnie rozećpali :D
  • 2372 / 317 / 0
@RytmiczneZwierciadlo W takim USA to pewnie i znalazłbyś papugę co by Ci taką sprawę poprowadziła bo tam to i nawet szanse byś miał na jakąś kasę. Zasadniczo na opakowaniu zero informacji o tym, że produkt zawiera opium czy tam alkaloidy opium. Za to informacja o witaminkach i jaki to produkt jest zdrowy. Nigdzie też nie ma informacji, że nie można zjeść całej paczki na raz, tudzież zrobić z tego herbaty czy zwyczajnie przepłukać i przepłuczkę wypić. Innymi słowy nie ma nic o dawkowaniu produktu. Idziesz do sądu i mówisz, że na opakowaniu przeczytałeś o pro-zdrowotnych właściwościach produktu firmy Bakalland i zachęcony ich reklamą wypróbowałeś ich produkt. I faktycznie bardzo Ci służył. Po czym po roku okazało się, że jesteś uzależniony od morfiny, Twoje życie legło w gruzach, straciłeś pracę, rodzinę no i zdrowie... LOL.... serio, w USA nie zdziwiłbym się gdybyś przytulił z milion zielonych ;) Szczególnie teraz, kiedy mają tam potężny opio-kryzys, problem uzależnienia od opiatów oraz związanych z tym tragedii jest powszechnie znany to tym bardziej miałbyś szansę ;)

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 329 / 58 / 0
Propo USA, to w lokalnym fresh markecie w NY natknąłem się na mak Casablanca.
https://m.imgur.com/42HXfww

Na etykiecie żadnych informacji o kraju pochodzenia czy nawet tabeli wartości odżywczych. Skuszony kolorem ziaren wziąłem i okazuje się, że przepłukane na szybko 450g (2 opakowania) działa. Wypiłem w godzinach późno popołudniowych po pracy i nocka praktycznie nieprzespana. Ponad roczna przerwa od opio (z wyjątkiem kilku podejść do kody i opakowania dorety) zrobiła swoje. W smaku i mocy bardzo podobny do hiszpańskich helcomów. Faza bardziej w stronę pobudzenia i euforii, duża chęć na działanie i łatwo się w coś wkręcić %-D
  • 5966 / 1231 / 43
Ema.
W celach eksperymentalnych zakupiłem w NL, w tureckim sklepie mak prosto z Turcji.
mak jest firmy Buhara, i paczka ma 80g.
Co o nim myślicie >?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 191 / 61 / 0
testowałem ten maczek, 10 paczek dokładnie i chuj nie działa. przykro mi

Przeklinać też trzeba umieć, błąd ortograficzny. taurinnn
  • 155 / 15 / 0
Nie no Panie Taurinnn ale za huja aż zalogować się musiałem.

Cytat że strony "www.jaksiepisze.pl"

"Chuj czy huj?
Uwaga – słowo bardzo wulgarne!
Obie formy są poprawne i mają takie samo znaczenie, jednak zalecamy stosowanie formy zgodnej z tradycją, tj. pisanej przez „ch”."

W internetowym słowniku jęz. Polskiego podobnie jest.

Sam używam formy huja z samym ha.
Ha. Ha. Ha.
:D
  • 2116 / 634 / 0
T. jest kobitką.

Każdy chuj, jakiego widziałam czy znałam, był przez "ch". ;-)
Ale rzeczywiście z niejaką konsternacją sprawdziłam, że wprowadzono jako quasi-poprawną i formę bez "c' poprzedzającego "h".

Panowie, jak to wygląda, HUJ?
CHUJ za to wygląda dostojnie (hahahah, z reguły bo tu kobiety są estetyczniejsze IMHO), niemal jak KUTAS staropolski, pompon. :psycho: Po prostu wygląda lepiej i poważniej w pisowni.
Na przykład "za huja się dziś nie zgrzałem" czy "za chuja..."? ;-)
(...) Klucznikiem siebie tytułował,
Iż ten urząd na zamku przed laty piastował.
I dotąd nosił wielki pęk kluczów za pasem,
Uwiązany na taśmie ze srebrnym kutasem.
Autor: Adam Mickiewicz, Pan Tadeusz
Podobnie polecam sprawdzić "acha/aha" i kontekst, "ach/ah!" jako wykrzyknięcie, było coś jeszcze... Ale teraz mój umysł nie wstał, jeszcze.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 191 / 61 / 0
brawo taurin, wypierdalać post z knajpy to już jest szczyt jakiegoś chorego debilizmu. może z nudów zacznij tasiemca też moderować, co? ah, zapomniałaś wyrzucić też dwa posty wyżej, przecież to offtopic!

no huj mnie szczeli

piłem dziś pyszny hiszpański maczek z carrefour 250 gramów poskładało jak 1000mg kodeiny!
ODPOWIEDZ
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.