yeyeye
Podziel się posiłkiem, chamie
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
https://m.imgur.com/42HXfww
Na etykiecie żadnych informacji o kraju pochodzenia czy nawet tabeli wartości odżywczych. Skuszony kolorem ziaren wziąłem i okazuje się, że przepłukane na szybko 450g (2 opakowania) działa. Wypiłem w godzinach późno popołudniowych po pracy i nocka praktycznie nieprzespana. Ponad roczna przerwa od opio (z wyjątkiem kilku podejść do kody i opakowania dorety) zrobiła swoje. W smaku i mocy bardzo podobny do hiszpańskich helcomów. Faza bardziej w stronę pobudzenia i euforii, duża chęć na działanie i łatwo się w coś wkręcić
Przeklinać też trzeba umieć, błąd ortograficzny. taurinnn
Cytat że strony "www.jaksiepisze.pl"
"Chuj czy huj?
Uwaga – słowo bardzo wulgarne!
Obie formy są poprawne i mają takie samo znaczenie, jednak zalecamy stosowanie formy zgodnej z tradycją, tj. pisanej przez „ch”."
W internetowym słowniku jęz. Polskiego podobnie jest.
Sam używam formy huja z samym ha.
Ha. Ha. Ha.
:D
Każdy chuj, jakiego widziałam czy znałam, był przez "ch". ;-)
Ale rzeczywiście z niejaką konsternacją sprawdziłam, że wprowadzono jako quasi-poprawną i formę bez "c' poprzedzającego "h".
Panowie, jak to wygląda, HUJ?
CHUJ za to wygląda dostojnie (hahahah, z reguły bo tu kobiety są estetyczniejsze IMHO), niemal jak KUTAS staropolski, pompon.
Na przykład "za huja się dziś nie zgrzałem" czy "za chuja..."? ;-)
(...) Klucznikiem siebie tytułował,
Iż ten urząd na zamku przed laty piastował.
I dotąd nosił wielki pęk kluczów za pasem,
Uwiązany na taśmie ze srebrnym kutasem.
Autor: Adam Mickiewicz, Pan Tadeusz
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
no huj mnie szczeli
piłem dziś pyszny hiszpański maczek z carrefour 250 gramów poskładało jak 1000mg kodeiny!
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.