Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
właśnie zarzuciłam 20mg relanium, popijając piwkiem potem wleciało drugie i jedynie czuję delikatne uspokojenie hmm :( ile jeszcze
  • 995 / 104 / 0
^ 20 mg diazepamu to niekoniecznie jest spora dawka. Leczniczo moze i tak, rekreacyjnie bynajmniej. Ja majac jakas tam tolerancje na GABA (od alko) to musialem z pol paczki oralnie przyjac, zeby sie tym najebac. Przyznam, ze wtedy dzialanie mi odpowiadalo (ale nie zachecam do tak wysokich dawek), chyba najmilsze benzo. Ale po prostu sie nie oplaca.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 365 / 0
Fakt nie oplaca sie bo zeby sie oduzyc to trzeba naprawde wysokie dawki stosowac ..
  • 995 / 104 / 0
20 mg diazepamu to ekwiwalent 1 mg alprazolamu albo klonazepamu.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 365 / 0
Ale 1mg alpry duzo lepiej robi jak 20mg diazepamu ..
  • 3078 / 1049 / 0
to faktycznie, bo alprazolam sam w sobie jest mocniejszy od rolek, ale 1 mg alprazolamu to eq. 40 mg diazepamu. to może być przyczyną. ja tam mimo lekkości i tak lubię Relanium, bo jest to benzo o dobrze wyważonym profilu działania. trudno po nim o przypał, a kilka browarów to nie problem, bo nie ma strachu o amnezyjność.

w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1229 / 181 / 0
rolki to tylko ze dwa pierwsze razy czy raz wyklepią ładnie, później może działają terapeutycznie ale odurzyć się nimi ciężko nawet jak zje się ich tyle co jest skitlesów wpaczce
  • 6 / / 0
ok juz jest 40mg i czekam na jakieś wejście ale słabiutko :( liczyłam na coś wiecej, może rzeczywiście lepiej alpre
  • 995 / 104 / 0
09 sierpnia 2019przodownik pisze:
to faktycznie, bo alprazolam sam w sobie jest mocniejszy od rolek, ale 1 mg alprazolamu to eq. 40 mg diazepamu. to może być przyczyną. ja tam mimo lekkości i tak lubię Relanium, bo jest to benzo o dobrze wyważonym profilu działania. trudno po nim o przypał, a kilka browarów to nie problem, bo nie ma strachu o amnezyjność.
Zgodnie z przelicznikiem prof. Ashton 10 mg diazepamu = 05 alprazolamu (tak wiec 1 mg alprazolamu = 20 mg diazepamu)
zrodlo: https://benzo.org.uk/polman/bzcha01.htm
  • 3078 / 1049 / 0
09 sierpnia 2019siostrorelanium pisze:
09 sierpnia 2019przodownik pisze:
Zgodnie z przelicznikiem prof. Ashton 10 mg diazepamu = 05 alprazolamu (tak wiec 1 mg alprazolamu = 20 mg diazepamu)
zrodlo: https://benzo.org.uk/polman/bzcha01.htm
masz rację, dzięki za poprawkę. pomyliło mi się z dwójką klona, wtedy faktycznie jest tak jak mówię. obecnie ledwo stoję na nogach, więc i tak jestem zadowolony, że możecie rozczytać posta.

%-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.