Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Paweł
Czyli jak wezmę 300mg Tramalu to powinno być ok? A kwestia padaczki poruszana w tym wątku?
Paweł
Edit
Nie słuchaj moich rad. Tak to jest jak się całości nie przeczyta. To co wyżej proponowałem to dla zupełnego nowicjusza.
A ma to jakieś znaczenie że biorę pregabe, 450mg dziennie? Ona jest wszak przeciwpadaczkowa...
Paweł
Dzisiaj postanowiłem spróbować kolejny raz, turami, bo wyczytałem że wtedy jest większa szansa na wydzielenie się większej ilości O-DSMT, a mi chodzi właśnie o taki opiatowy profil fazy. Wziąłem 3x150mg w odstępach godzinnych i na koniec jeszcze 100mg, co daje w sumie 550mg. W przeciwieństwie od mojego ostatniego razu z tą substancją poczułem się przyjemnie, ale bardzo słabo. Osłonowo na samym początku wziąłem 1.5mg lorka, w trakcie po troszku dokładając do 3mg, bo zaczynało mnie lekko trząść. Podejrzewam, że dzięki niemu lekko zataczam się chodząc.
Czy jest sens jeszcze spróbować dorzucić ok. 150mg lub więcej, żeby uratować dzisiejszą fazę?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.