Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1960 / 257 / 0
Jakiego towaru ? o fete ci chodzi?
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2019 przez nCuX, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1960 / 257 / 0
Mam prośbę czy ktoś może mi udzielić odpowiedzi ktoś kto się na tym zna
Czy melatonina zaburza ketozę
Czy magnez brać po posiłku ?
Czy to że mam pojebane sny świadczy że jestem w ketozie
Czy benzo jednorazowa dawka zaburzy ketozę.
Czy imbir do tego będzie ok
Kurkumę zaczołem już stosować.
Czy to że śpię 5 h jest ok
Czy metylofenidat doraźnie nie zaburzy ketozy

Ps
Od pn byłem na jajkach keto kawie z olejem kokosowym i udkach z kurczaka
Dopiero od dziś jem proszki tylko.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2019 przez nCuX, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 989 / 98 / 0
Może też zadam pytanko - ponownie.

Jak Wy dajecie rady bez węgli ??

@ UP

*generalnie niektóre ( większość ) leków brać w czasie lub po posiłku.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 2008 / 496 / 0
07 sierpnia 2019nCuX pisze:
Z pewnością jest to najlepszy wyznacznik tego, że jesteś w ketozie.
Sama melatonina nie ale jak w tabletce są jakieś węglowodany to masz przewalone. Od razu lipa z ketozą.
Czy benzo jednorazowa dawka zaburzy ketozę.
O człowieku, jeszcze jak. W takim stanie bardziej niż w ciąży absolutnie żadnych narkotyków.

Masz jakiś atak mani z tą ketozą czy co?
  • 1960 / 257 / 0
Nie poprostu chcę szybko zrzucić 20kg
  • 522 / 64 / 0
07 sierpnia 2019KapitanAizen pisze:
Przecież to nie ma sensu. Stracisz wagę ale organizm spowolni metabolizm i jak zaczniesz jeść normalnie to bardzo szybko przytyjesz.
Zdradzę Ci pewną tajemnicę - każde ograniczenie kalorii spowolni metabolizm. Jak już chcesz jakąś specjalistyczną wypowiedź, to z 600 kcal możesz wyciągnąć coś co nazywa się Fasting Mimicking Diet, imo najlepsza jest wersja doktora Longo. Problem jest taki, że on poleca 5 dni raz na miesiąc. Kontrolowane badania wykazały, że taka opcja przyspiesza metabolizm.
Spoiler:
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 98 / 0
Nie poprostu chcę szybko zrzucić 20kg
Zaproponuje Ci co pisalem diete co pisałem wyżej.

I ruchu - DUŻO

Nie mam foty - ale z grubasa , stalem sie .. sucharem. ;) Znajde foto , upublikuje.
Ruszaj sie dużo, bieg ( pisalem wczesniej ) i DIETA.
Nie schudniesz do jutra ale gwarantuje po 2tyg diety i cwiczeniach znaczna poprawe nastroju - pozniej wszystko nalezy do Ciebie.
300km = -10\11 przy diecie i pracy, ciezkiej.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 849 / 289 / 0
07 sierpnia 2019GL HF pisze:
Ketoza to nie cel, to narzędzie - nie fetyszyzowałbym jej. Podstawa to elastyczność psychiczna, by zauważyć, że świetne prawie metylofenidatowe samopoczucie w głębokiej ketozie nie może trwać wiecznie, ani nie jest celem.
To uczucie jest mocno podobne raczej do gieblowego, niż metylofenidatowego pierdolnięcia.
No i organizm nie musi pobierać energii z ketonów. Ważne żeby robił sobie ATP z tłuszczu w procesie beta-oksydacji.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 301 / 44 / 0
Jakiego towaru ? o fete ci chodzi?
Chodzi mi o sterydy anaboliczno-androgenne. Podczas VLCD jeżeli robisz coś naturalnie, organizm odczuwa tak ogromny stres, że żadne suplementy Ci nie pomogą. Owszem może na początku stracisz na wadze, ale będą to głównie mięśnie, woda i trochę tłuszczu.

VLCD to bardzo agresywna metoda redukcji i przynosi korzyści tylko wtedy, jeżeli lecisz chociażby antykataboliczną dawkę testa (200-400mg/tydzień). Z reguły podkręca się długość treningu zmniejszając intensywność, organizm wtedy łatwiej korzysta z trójglicerydów.

Z racji tego, że to nie jest dział o dopingu nie będę się rozpisywał, ale zdecydowanie odradzam stosowanie VLCD w Twoim przypadku. To jest totalny bezsens.
  • 641 / 98 / 0
I masz odpowiedź :)

Do odchudzania najlepsza jest zbilansowana dieta, woda i ruch :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).