Czy melatonina zaburza ketozę
Czy magnez brać po posiłku ?
Czy to że mam pojebane sny świadczy że jestem w ketozie
Czy benzo jednorazowa dawka zaburzy ketozę.
Czy imbir do tego będzie ok
Kurkumę zaczołem już stosować.
Czy to że śpię 5 h jest ok
Czy metylofenidat doraźnie nie zaburzy ketozy
Ps
Od pn byłem na jajkach keto kawie z olejem kokosowym i udkach z kurczaka
Dopiero od dziś jem proszki tylko.
Jak Wy dajecie rady bez węgli ??
@ UP
*generalnie niektóre ( większość ) leków brać w czasie lub po posiłku.
07 sierpnia 2019nCuX pisze: Czy to że mam pojebane sny świadczy że jestem w ketozie
Czy to że mam pojebane sny świadczy że jestem w ketozie
Czy benzo jednorazowa dawka zaburzy ketozę.
Masz jakiś atak mani z tą ketozą czy co?
07 sierpnia 2019KapitanAizen pisze: Przecież to nie ma sensu. Stracisz wagę ale organizm spowolni metabolizm i jak zaczniesz jeść normalnie to bardzo szybko przytyjesz.
07 sierpnia 2019nCuX pisze: Nie poprostu chcę szybko zrzucić 20kg
I ruchu - DUŻO
Nie mam foty - ale z grubasa , stalem sie .. sucharem. ;) Znajde foto , upublikuje.
Ruszaj sie dużo, bieg ( pisalem wczesniej ) i DIETA.
Nie schudniesz do jutra ale gwarantuje po 2tyg diety i cwiczeniach znaczna poprawe nastroju - pozniej wszystko nalezy do Ciebie.
300km = -10\11 przy diecie i pracy, ciezkiej.
07 sierpnia 2019GL HF pisze: Ketoza to nie cel, to narzędzie - nie fetyszyzowałbym jej. Podstawa to elastyczność psychiczna, by zauważyć, że świetne prawie metylofenidatowe samopoczucie w głębokiej ketozie nie może trwać wiecznie, ani nie jest celem.
No i organizm nie musi pobierać energii z ketonów. Ważne żeby robił sobie ATP z tłuszczu w procesie beta-oksydacji.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
07 sierpnia 2019nCuX pisze: Jakiego towaru ? o fete ci chodzi?
VLCD to bardzo agresywna metoda redukcji i przynosi korzyści tylko wtedy, jeżeli lecisz chociażby antykataboliczną dawkę testa (200-400mg/tydzień). Z reguły podkręca się długość treningu zmniejszając intensywność, organizm wtedy łatwiej korzysta z trójglicerydów.
Z racji tego, że to nie jest dział o dopingu nie będę się rozpisywał, ale zdecydowanie odradzam stosowanie VLCD w Twoim przypadku. To jest totalny bezsens.
Do odchudzania najlepsza jest zbilansowana dieta, woda i ruch :)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).