P.s rano przyjąłem jeszcze 400 mg cdp choliny.
Po prostu nie chcę powtórzyć tego samego błędu. Miałem od tamtej pory 2 tygodnie odpoczynku i nie wiem czy już zamawiać czy jeszcze poczekać aż tolerka zleci
nie za dobra czułem się jak bym wypił ze 2 piwa w sumie nie takiego efektu oczekiwałem na razie przerwa do następnego tygodnia potem spróbuję 1 lub 1.5 gr. zależy mi na lepszym samopoczuciu nie chcę się czuć jak bym wypił 2,3 piwa bo wtedy człowiek jak rozmawia to już za bystry nie jest.
Alanx ja testowałem nie widzę efektów ubocznych najważniejsze to nie jeść tego dziennie według mnie 1,2 razy w tygodniu to max.
siiin363 spróbuj jeszcze raz ale na pusty żołądek zobaczysz czy efekt się powtórzy zauważyłem,że mnie ten Feni. wchodzi dopiero po około 3 godzinach na pusty żołądek.
01 sierpnia 2019PanSlyszacy pisze: siiin363 spróbuj jeszcze raz ale na pusty żołądek zobaczysz czy efekt się powtórzy zauważyłem,że mnie ten Feni. wchodzi dopiero po około 3 godzinach na pusty żołądek.
Fenibut + Estazolam = Ostre najebanie typowo alkoholowe
Duży problemy z koordynacją ruchową. Poza tym klarowność myśli, czynów i brak bełkotania.
Chyba trochę przesadziłem
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.