Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Bez porównań do giebla czy GHB. Traktujcie BDO jako oddzielną używkę- dlatego też opcje ankiety są tylko 2.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Mimo, że kiedyś nie wyobrażałem sobie życia bez giebla, to w czasach suszy na rynku wolałem nie polewać nic niż BDO. Jakim cudem ludzie chcą się tym truć? Nawet za darmo bym tego nie wziął.
Taka ankieta się przyda żeby ktoś przypadkiem się nie wpakował po przeczytaniu pierdów pana farmazona.
Pozdro
30 marca 2020justrelax pisze: na dniach będę wiedział czy substancja mi służy;)
Życie przemija raz dwa, szkoda czasu na brednie
W następnym tygodniu napiszę coś więcej.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?