niestety przez bycie w ciągu na alprze i browarach około półrocznym wyrobiło mi już taką tolerancję że nie czuję prkatycznie działania alko, piję bardziej dla smaku i ogólnie bo lubię hehe
mimo, że to nie to co jakieś 1,5 roku (uwielbiałem czy to przy jakichś spotkaniach ze znajomymi, czy wieczorkiem na chacie mix 1.5mg alpry, 4 piwka i buszki, bardo miło wspominam ten stan , tolerka związana z gabą t kurwa, na zioło mi nie skacze to
13 lipca 2019OrientalnyNinja pisze: DXM w małych dawkach do 100mg obniża tolerke
Żeby było ciekawiej, CBD blokuje CYP2D6 więc zmienia metabolizm DXM.
Subiektywny efekt jest taki że jak dobrze dobierzemy proporcje i set&setting to możemy doświadczyć silnego i przyjemnego stanu który nie jest ani upaleniem, ani zdekszeniem, ani czymś pomiędzy, lecz zupełnie nową jakością. Ja miałem najlepsze efekty przy 90mg DXM. Niesamowita wkręta w muzykę. Ale to temat na dysocjanty-kannabinoidy-t44187.html
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
29 maja 2019jezus_chytrus pisze: Z alkoholem chodziło mi przede wszystkim o kolejność.
Paląc zioło będąc w stanie upojenia (nie mam na myśli 2 piwek - większa skala) alkoholowego ryzyko urwania filmu jest bardzo duże. Widziałem to wiele razy + sam raz tego doświadczyłem.
Picie wódy na ognisku - wypiłem jakieś 0.5 L i jeden typ przyniósł jaranie (outdoor). Kilka machów, 10 minut i kompletnie nie pamiętam, co dalej się działo. Do domu wróciłem chyba tylko przez przypadek : )
Kolejność odwrotna - czyli palimy, a potem pijemy - proszę bardzo - w każdej ilości : )
Nieźle się ten koleś z artykułu poleczył ;)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.