Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Rzygalem na czarno
O dziwo po glupiej kodeinie czasem czuje jak mnie bierze na rzygi po szlugu
06 czerwca 2020Alenn pisze: od 4 dni wymiotuje po wzieciu oxy 80mg, nie chodzi o za duza dawke bo taka akurat mnie robi, wezme jest dobrze i po godzinie musze isc sie wyrzygac, ostatnio tak mialem rok temu ale po 3 dniach mi przeszlo wie ktos czemu tak sie dzieje?
Pamiętam jak kiedyś po tramcu strzeliłam rzygusiem przy mamie. Dosłownie to był strzał, śmiałam sie potem z tego.
Polecam herbatki ziołowe przed opio, dla mnie działają cuda
10 listopada 2009chillout bejb pisze: Dzisiaj po thiocodinie miałam maksymalne nudności, ciepła miętowa herbatka okazała się nieskuteczna. Po 5 minutach w toalecie jednak wszystko wróciło do normy, czuję się dobrze i cieszę się z uroków niestety schodzącej już kodeiny. Lepiej przeboleć te 5 minut i poczuć ulgę niż powstrzymywać na siłę.
PS nadal mi niedobrze, ale przynajmneij juz nie rzygam
W strachu przed zimną porą
mamiona żarzącym blaskiem
popaloną dłonią
zdejmę szalik, rękawiczki, buty, czapkę
znowu to zrobię
by kolejny ostatni raz
biec w ogień
bo we mnie płomień zgasł
19 października 2020marioluigi pisze: Pamiętam jak kiedyś po tramcu strzeliłam rzygusiem przy mamie. Dosłownie to był strzał, śmiałam sie potem z tego.
Polecam herbatki ziołowe przed opio, dla mnie działają cuda
Zdecydowanie gorsze mdlosci mam na pusty zoladek i z fajkami do tego. wiec zjesc cos lekkiego z 1/2 godziny przed, a z fajkami ostroznie
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.