Rzucił ćpanie [podobno], ale przeznaczenia nie oszukał.
Warszawski to juz tyle balastowal na krawedzi ze mniej mnie zadziwil.
Pokoj ich duszy.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Duce pisze:A Warszawski nie rzucił już jakiś czas temu ćpania całkowicie?
To na co by w takim razie zdech?
No chyba że ja coś źle słyszałem o tym rzuceniu?
IMO aż takich cudów nie ma
Jeżeli wierzyć religii to warszawski w tym momencie pływa w basenie lawy, a rucha go sam diabeł.
Wywaliłem offtop z tego posta i kilka kolejnych wypowiedzi nie na temat. Za kolejne polecą warany.
F.
> zaczął chlać wódę i pił dalej mimo ponoć dwóch OZT. i tak oto jeden z nieśmiertelnych wraków hajpa udowodnił, że jednak nieśmiertelny nie jest.
to najlepszy dowód, że klasyczna taktyka ćpunów aka "mordo, nie ćpam już PIJE tylko" nie jest mądrym rozwiązaniem, he-he-he.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
czy umrze w koncu ktos, kogo znam ? :D
zartuje, nikomu nie zycze :/
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.