08 czerwca 2019modest pisze: Ponawiam pytanie o dobry i sprawdzony sklep z benzo rc w Holandii
Wpisz w duckduckgo " research chemicals winkiel nl " - coś znajdziesz.
e. Właśnie patrzyłem i kuźwa naprawdę coś kombinują, coraz więcej produktów jest "out off stock"
( jak dobrze, że są nielegalne zabójcze marihłany dostępne czy kokainy albo leki ... )
Pozdrawiam, w razie nowych znalezisk będę Was tu szpiegowac.
sokrates555 pisze:Siema wszystkim, przewertowałem troche ten temat i w sumie pod to założyłem konto wiec nie zrazcie sie nowym kontem. Wybieram sie do holi narazie na 2-3 miechy od początku lipca i szukam czegoś w większych miastach, szczególnie interesuje mnie Rotterdam. Wiem, że temat był wałkowany ale cokolwiek godnego polecenia na lokacjach typu Amsterdam/Rotterdam/Haga z agencji? nie mówie o wielkich zarobkach, aczkolwiek chciałem coś odłożyc bo musze byc w pl we wrześniu, a potem planuje powrót do Holandii jeśli mi sie spodoba. Jesli ktos cos to byłbym mega wdzieczny, yo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.