gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
2. Powiedz żartowałem
3. Obserwuj minę rodzinki
Dawno temu jakiś znany mądry człowiek powiedział, że w internecie nie sposób odróżnić czy ktoś żartuje czy jest debilem
Mogę podać miejscówkę z .56 w zamian za info o innej miejscówce z tym makiem, bo może bliżej mi będzie. Lub za info o aptekach w Warszawie gdzie mają wyjebane.
03 lipca 2019Survivor pisze: Mogę podać miejscówkę z .56 w zamian za info o innej miejscówce z tym makiem, bo może bliżej mi będzie. Lub za info o aptekach w Warszawie gdzie mają wyjebane.
tak przeczuwam, bo gdyby chodzilo o ten pod koniec roku to sam bys wykupil cwaniaku
Jesli bierzesz .56 na rok 2020 to w tym momencie straciłem do ciebie cały szacunek jako ćpuna.
Oczywiście głównie lecę na kodzie. Ale czasem chce się dłużej mieć spokój.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.