Lek lekko mnie otumanił, ale nie ululał, nieco spowolnił, pomógł tez na kaszel a potem już nie było żadnych kłopotów z uzyskaniem recepty od internisty, u alergologa jak powiedziałam że pomaga mi na kaszel alergiczny to tylko lekko uniósł brwi i na twarzy zdziwienie, ale nalegałam że chcę receptę- przepisał.
Generalnie nigdy nie miałam kłopotu żeby to przepisali, nawet nikt nie pytał za wiele.:D
Kiedyś dla zrelaksowania się brałam pod wieczór, kiedyś zapodałam też więcej i wtedy ululał do snu.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
10-15 minut przed opio.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
chodzi o to by zabiec syndromowi odstawienia pregabliny i właśnie po to to dostałem w razie W czyli mówisz że powinno pomóc?
loteria
pozdr., Caput Mortuum
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.