Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
18 czerwca 2019simer44 pisze: Czyli nie jadłeś to te info są że tak powiem z dupy. Saletra snifem też daje banie, ale nie próbowałem. Może sz walnąć na własną odpowiedzialność![]()
mógłby zedytować twój pierwszy post wstawiając tam cytaty o ktorych mówisz
post mało wnosi do dyskusji
Ogólnie proponuję chłopaki, żebyśmy zajęli się źródłami i doświadczeniami w temacie grzyba, a nie gdybaniem
Fatmorgan
18 czerwca 2019Fatmorgan pisze: a możesz podać linki do tych postów w wątku o czerwonym ?
mógłby zedytować twój pierwszy post wstawiając tam cytaty o ktorych mówisz
post934270.html?hilit=Pantherina#p934270
post731944.html?hilit=Pantherina#p731944
mam gdzieś pdf "zatrucia grzybami i roślinami wyższymi", tam chyba jest cos o zawartości, o ile pamiętam, jak znajdę to dam znac, czy cos tam ciekawego jest
edit:
znalazłem, ale ten pdf to jakis skan, nie da sie kopiować więc tylko krótko napiszę, bo nie chce mi sie przepisywać: zawartośc całkowita izoksazoli (kwas ibotenowy, muscymol, w mniejszej ilości muskaryna) w A.muscaria- 180mg/100 g, A.pantherina- 460mg/100g., z tym, że to raczej o świeże grzyby chodzi, ogólnie pojęcie o proporcjach to daje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.