Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
tez tam bede w tym roku
sam bym tam cos z checia zajebal ale jak bylem ostatio to tylko legalne herball pillsy byly cos co niby podobne jest do extazy
  • 95 / 4 / 0
Zapytałem typka w supreme o mj. nic nie wiedział. Podbiłem potem do sprzedawcy koszulek (patrzyl na mnie tym charakterystycznym wzrokiem, wiecie o co mi chodzi, jakby cos ode mnie chcial) i bingo. Zapytany o mj, powiedzial ze mam przyjsc jutro. dostałem grama lemon haze'a za 20 leva i mogłem cieszyc sie fajnym sativovym hajem. potem nawet dałem mu 55 leva, na nastepny dzien zalatwil mi 3g afgana. nie probowal mnie nawet wychujać, w polszy nie do pomyślenia. Jakość mj u miejscowych w bulgarii jest o wiele lepsza niż u nas, warto popytac sklepikarzy. a ceny jak się potargujesz też lepsze. jakby ktoś pytał bylem w miasteczku Św. konstantyn i helena
:-D
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
  • 980 / 84 / 0
byłem kilka razy, zlote piaski i sloneczny brzeg
raz zalatwialem cos na miejscu to zalatwilem kiepskiej jakosci jaranie od murzyna jakiegos
od tamtego razu bralem ze soba, bo jezdzilem autokarem niestety
  • 2 / / 0
jade za niedlugo do zlotych piaskow wiec prosze o szybka odpowiedz
jak jest z jaraniem teraz i z apteka czy nadal z pod lady cos by dali jakies benzo czy cos?
a i czy maja jakies cygaretki typu backwoody cos zeby bylo pod palenie
  • 1 / / 0
Teraz jechalam do bulgarii autokarem i bezproblemowo 3g mj w bagażu podręcznym dojechały ze mną. Odnośnie ogarniania czegoś na miejscu, ktos cos wie? Gdzie, u kogo? Chcialabym jeszcze tutaj cos zakupic :D
  • 15 / 2 / 0
Dostanę jakieś bezno bez recepty?
  • 1 / / 0
@doskozzzza Ciężko z tym tam było rok temu, tydzień szukałem i nic

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 1 / / 0
Halo czy ktoś wie gdzie w 2019 kupię w złotych piaskach jakieś piguły, bo każdy się chowa
  • 1066 / 158 / 0
kolega był tam na wczasach to w popularnych klubach techno/house ochroniarze sprzedawali, kabanki :)

sami do niego podbijali, że jak coś to dobre ecstazy w pigule mają także zakręć się po tych imprezowniach :)
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 15 / 2 / 0
Przy plazy są takie trampoliny dla dzieci, podejdź do ziomków którzy tam pracują- najlepiej wieczorem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.