Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 996 / 99 / 0
14 maja 2019DelicSajko pisze:
Jeszcze się nie określili ale z tego co zrozumiałem chcą wszystkie na Opiumwet wpierdolić.
Jesli ktos jest fanatykiem RC - no, moze byc tragedia , jesli dojdzie do bana... 4FA ( mega dobre RC ) dawno zbanowali, a szkoda.
Z drugiej strony , o koks, piguly czy cokolwiek , w NL nie trudno o te smakolyki
[H]R Crew
  • 3275 / 931 / 5
Wiesz jest sporo dibrych rc legalnych jeszcze
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 404 / 40 / 0
Będę w Nl w czwartek,można tam wejść do hashbaru upierdolić się z kostki hashu i pół gram skuna 3- razy to powtórzyć czy to problem?
  • 3275 / 931 / 5
Tak. Padniesz przy pierwszym potworzeniu
  • 996 / 99 / 0
22 maja 2019SIRPAWPIFIN pisze:
Będę w Nl w czwartek,można tam wejść do hashbaru upierdolić się z kostki hashu i pół gram skuna 3- razy to powtórzyć czy to problem?
Na wejscie dowod przygotuj . Znajdz dobry kof - popytaj ludzi - bo co do jakosci jarania - roznie bywa. Jedem kof ma dobre, inny duzo lepsze
[H]R Crew
  • 404 / 40 / 0
Dobrze byłoby jak bym trafił na hash zero-zero taki tam zachwalany,ale wybrzydzał nie będę wystarczy mi pół na pół skruszyć,zawinąć,wypalić kilka razy i znikam
  • 5946 / 1228 / 43
Pojebało ich z tym banem. To kiedy ma wejść on w życie >?
Mam nadzieję, że giebla zostawią.
Jebać ich jaranie i koks, ja chce czyste RC.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 220 / 11 / 0
orientuje się ktoś czy istnieją stacjonarne sklepy z RC? Nie mieszkam w Holandii i zamawianie pocztą niestety odpada. A jeśli wchodzi ban to tym bardziej chce zrobić zapasy
  • 3275 / 931 / 5
Takich typowych stacjonarek jak w Polsce to nie znam, zawsze zamawiam. Ktoś pisał, że gdzieś w smarcie sprzedają 3mmc chyba i coś jeszcze, poszukaj w temacie.
A tam ktoś pisał, że 1mg z legalsilkroad słabioszka. Ja od "domowych chemików" zamówiłem i prawie się przekręciłem. Ostatnie co pamiętam to, że wrzucam 2 mg (wcześniej 2mg) na sen. Obudziłem się chyba 15h później, zeżarłem 20mg na 0 tolerancji meh kurwa o włosek malutki.
  • 47 / 3 / 0
Witam, orientuje się ktoś może jak z dostępnością MDA w holandii? W sierpniu się wybieram i nie wiem czy jest sens pytać. Wiadomo że nl to zagłębie tradycyjnej emki, ale czy jej szybsza wersja jest do ogarnięcia? Znajomy który siedzi ta kilka lat mówi że nie słyszał o czymś takim.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.