Nie wiem jak twoj organizm zareaguje na taki miks i jakie dawki bedziesz stosowac.
Napewno trzeba byc ostrożnym no i jako moderator nie polecam.
Widzę bardzo niebezpieczny trend miksowanie leków na recepte i bez recepty z ziołami.
Nie będę was pouczała ale prosiła o rozwagę i ogromna ostrożność.
Wiele osób napiszę a rób jak chcesz i nic nie będzie.
Jednak ostrożny zawsze ubezpieczony, sami znacie swoj organizm a rośliny traktujcie jak leki na receptę uwierzcie mi od nich tez mozna przekręcić się jesli łączycie je z lekami w dużych dawkach a osoby wrazliwe lub uczulone moga i w mniejszych dawkach poczuc sie źle lub gorzej nawet!
Szczerze to planowałem 5mg sele na dzień i do tego z 20g kurkumy. 5mg sele paca mnie baaardzo delikatnie, wiec wydaje mi się ze powinno być raczej git?
ja bym nie mieszał z kurkumą (kurkuma wpływa na serotonine) jak i z innymi substancjami wpływającymi na serotonine
sele możesz mieszać z ndri np. bupropionem
http://www.medexpress.pl/pierwszy-udoku ... umie/73474
04 sierpnia 2014Zalek33 pisze: Najlepszy mix to : Kurkuma (kamis ) cała paczuszka 20g + Imbir 2 czubate łyżeczki + 2 łyżeczki gałki muszkatołowej + 1 łyżeczka pieprzy Cayenne Chilli + łyżeczka Pieprzu Czarnego + Oliwa z Oliwek 3 łyżeczki + 8 kropelek olejku cynamonowego![]()
zalać wszystko woda wysoko zmineralizowaną (np Muszynianka) w jakiejś większej szklance np 330ml dokładnie wymieszać i wypić
Pierwsza proba za mna, cieplutko na zoladku jest, ale do picia to ciezkie jest
04 sierpnia 2014Zalek33 pisze: Najlepszy mix to : Kurkuma (kamis ) cała paczuszka 20g + Imbir 2 czubate łyżeczki + 2 łyżeczki gałki muszkatołowej + 1 łyżeczka pieprzy Cayenne Chilli + łyżeczka Pieprzu Czarnego + Oliwa z Oliwek 3 łyżeczki + 8 kropelek olejku cynamonowego![]()
zalać wszystko woda wysoko zmineralizowaną (np Muszynianka) w jakiejś większej szklance np 330ml dokładnie wymieszać i wypić :cheesy:
Ten mix jest silnie serotoninowy (bez ryzyka ZS) czuć tez dopamine oraz znacznie lepsza pamieć(np przypominają się wspomnienia z dzieciństwa) oraz dzięki majstrowaniu przy histaminach masz bardzo dużo energii :-D
Mix skomponowany na podstawie badan Johnyha i również polecany przez niego
Zapodany rano po śniadaniu działa cały dzień :finger:
w jaki sposob histaminy wiaza sie z energia i jak przy nich majstrowac?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.