Zasypiam dobrze ale często się wybudzam i dlatego się nie wysypiam. Zapytam lekarza co sądzi i pewnie podniesie dawkę.
Tylko z tymi ziołowymi oczekuj efektu po kilku dniach, a nie natychmiastowo. Higiena snu to podstawa.
04 maja 2019marcin21 pisze: już ponad 3 tygodnie na esci 10mg. Brak efektów. W przyszłym tygodniu wizyta. Nie wiem na co bardziej naciskać, zwiększenie dawki czy zmiana leku? Np. paro?
Nie mam depresji, leczę się na fobię, ataki paniki, lęki paniczny itp.
Zawsze łatwiej jest podnieść dawkę, niż zmienić lek.
To drugie wiąże się z redukcją dawki obecnego leku, ewentualnym wyczyszczeniem organizmu i wprowadzeniem na nowo innego leku, a potem oczekiwaniem, aż zaskoczy.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.