Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Sposób na dwie paki
Na dwa paragony poproszę
99
37%
Ale jak to jedna? U konkurencji dają dwie
15
6%
Prawienie komplementów
4
2%
Symulowany kaszel / ból zęba
23
9%
Udawanie nieobliczalnego ćpuna/ bycie nieobliczalnym ćpunem/groźby
11
4%
Załatwienie recepty
12
5%
Podrobienie recepty
3
1%
Branie na litość
8
3%
Podejście do drugiego okienka
25
9%
Wyjście z apteki i ponowne wejście
43
16%
Łączenie różnych produktów z kodeiną np antek + tjoko
16
6%
Łapówka
7
3%

Liczba głosów: 266

Zablokowany
  • 3455 / 561 / 2
Do 16tej koda chyba dziewiecsetka. Wieczor ciekawe polaczenie 1 opakowanie Acodin 1 opakowanie Aspelan. Muza fajnie wchodzi a nie ma tej cholernie zrytej francuzkiej bani aco jest rzesko.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 3 / 0
Moja pierwszy raz z kodeina był jakoś dwa tygodnie temu ale to nie była jakaś duża dawka i do tego to był lek thiocodin zjadłem 10 tabletek w ciągu 10 minut żeby brzuch mnie nie bolał i nie czuł mdłości i po około godzinie poczułem się rozluźniony ale to było zbyt słabe żeby się delektować tą faza więc zajarałem wiadro i dopiero wtedy poczułem kode po wiadrze usiadłem sobie w ciepłym miejscu i oczywiście brałem to z znajomymi jeden czuł dokładnie to samo co ja a trzeci czuł faze i nie powrzebowal zajarać i wracając do tematu miałem pełny chill i uśmiech na twarzy śmieliśmy się z byle czego praktycznie ale ta faza trzymała mnie około 30 minut dopoki nie walnąłem kolejnego wiadra gdybym mial dostęp do lepszej kody to bym czuł się wyśmienicie i bym nie zaprzestał przygody z ta substancją ;D
  • 1683 / 126 / 0
mial ktos stycznosc z lekiem Polpril? mam z 8 tabletek 2,5mg i nie wiem czy da sie to do czegokolwiek wykorzystac
  • 530 / 141 / 0
@Drevolt Nie da się. To lek na nadciśnienie, nie nadaje się do ćpania.
  • 191 / 61 / 0
po 10 dniach bez opiatów w końcu czuje się wspaniale! głowa czyściutka, kondycja szybuje w górę z dnia na dzień, i jakoś nawet siebie trochę bardziej szanuję!

już nigdy do tego nie wrócę!
  • 4 / 1 / 0
Mefistofeles1945 pisze:
28 kwietnia 2019carnauba pisze:
Ćpunki, mam pytanie. Jak długo można lecieć na thio ? Bo zastanawiam się czy zostać w tym (o wiele wygodniejsza forma) czy może przerzucić się na ekstrakcję z Antka.
Dbaj o sciany zoladka uzupelniajac diete kefirami jogurtami i mlekiem i zostan przy thico. Zabawa z Antkiem jest taka, ze pozniej robisz ekstrakcje z pieciu paczek i procz lekkiej bani nic nie odczujesz w duzym stopniu wiebania preferuje thico.
Dobra, dzięki. To zostanę przy thio i od dzisiaj zaczynam wpieprzać jogurty, mleko itp. [emoji16] Zobaczymy jak długo uciągnę na tym.
  • 317 / 78 / 0
Miało być dzisiaj grzane, ale rano natknęłam się na neurogroove na jeden tekst który mentalnie dał mi w mordę.
W rezultacie zamiast do apteki wybieram się dzisiaj do terapeuty uzależnień.
Tylko dalej mój mózg coś nie może uwierzyć, że da się wjebac psychicznie po niecałych 2 tygodniach od pierwszego grzania.
No, ale trzymajcie kciuki.
  • 8103 / 913 / 0
Powodzenia, polecam zająć sie sportem.Wydzielają się naturalne endorfiny, wypełniamy czas na którym byliśmy na opio, łapiemy formę no i ogólnie każdy poleca jakiś wysiłek fizyczny.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2198 / 715 / 0
Im szybciej sobie zdasz sprawę że masz problem tym lepiej, więc brawa dla ciebie.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 13 / / 0
Pytanko
Dzisiaj od godziny 6 do 18 zarzuciiłem 930 kody, ostatnia dawka (150mg) o 18
Czy mogę teraz (00:20) na spokojnie wypić 4 browarki i nie będzie żadnych problemów z oddychaniem jak się kimne po wypiciu?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.