Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
28 kwietnia 2019katotaliban pisze: Prgabalina działa na mnie jak trucizna, zawroty głowy i nudnosci bardzo duże. Innych efektów brak. Karbamazepina ma podobne skutki uboczne, ale w mniejszym nasileniu + zwiększony apetyt. Biorę ją właśnie ze względu na to, ze hamuje możliwe ataki padaczki, bo już zacząłem robić cold turkey. Mam dość pierdolenia się z taperingiem, mam warunki do cold turkey. Niestety pilny wyjazd za granicę dzisiaj i przymus tam załatwienia kilku spraw mi te plany pokrzyżował. Ale od środy znowu ucinam całkiem dawkę. Ciąg na klonach 1,5 roku, dawki umiarkowane, średnio 2 mg.
29 kwietnia 2019marcin05121 pisze: Odstawiam bardzo szybko clona.Dzis biorę ost tabletkę ketrelu za ile godzin będę mógł wziąć tisercin tylko neurole mi trochę pomagaja6
scalono 29.04.2019 - 04pain
04pain pisze:Jakie dawki brałeś i jak długo w tym ciągu?29 kwietnia 2019marcin05121 pisze: Odstawiam bardzo szybko clona.Dzis biorę ost tabletkę ketrelu za ile godzin będę mógł wziąć tisercin tylko neurole mi trochę pomagaja6
Nagłe cięcie z dawek przy tak długim okresie przyjmowania może się skończyć tragicznie, m.in; padaczką, napadami paniki, omdleniami itd. Jeżeli psychiatra rozpisał Ci schodzenie z dawek i skończył Ci się ketrel to leć jutro do rodzinnego, wyjaśnij sprawę i powinien Ci bez problemu wypisać receptę. Jeżeli nie konsultowałeś tego z lekarzem to nie czekaj aż będzie gorzej, tylko leć jutro do niego, lub chociażby do rodzinnego, bo sprawa jest poważna.
Trzymam kciuki i życzę powodzenia w odstawianiu!
Idz prywatnie po klony, jezeli nie mozesz zdobyc od lekarza powiedz jaka jest sytuacja ze schodzisz i nie chcez dostac padaczki
Ja do tego dołożyłbym jeszcze pregabaline na lęki + antydepresant i dobra terapia ukierunkowana na uzależnienie.
Post przeniesiony z działu alprazolam - wątek ogólny. - 04pain
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.