Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 528 / 0
28 kwietnia 2019katotaliban pisze:
Prgabalina działa na mnie jak trucizna, zawroty głowy i nudnosci bardzo duże. Innych efektów brak. Karbamazepina ma podobne skutki uboczne, ale w mniejszym nasileniu + zwiększony apetyt. Biorę ją właśnie ze względu na to, ze hamuje możliwe ataki padaczki, bo już zacząłem robić cold turkey. Mam dość pierdolenia się z taperingiem, mam warunki do cold turkey. Niestety pilny wyjazd za granicę dzisiaj i przymus tam załatwienia kilku spraw mi te plany pokrzyżował. Ale od środy znowu ucinam całkiem dawkę. Ciąg na klonach 1,5 roku, dawki umiarkowane, średnio 2 mg.
Obczaj lamotryginę, chyba ma podobne działanie (nie chcę mi się sprawdzać) a nie czujesz, żebyś coś brał nawet, w pozytywnym sensie.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 272 / 6 / 1
Odstawiam bardzo szybko clona.Dzis biorę ost tabletkę ketrelu za ile godzin będę mógł wziąć tisercin tylko neurole mi trochę pomagaja6
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 33 / 0
Szybka odstawka klona przy dlugich ciagach to powodowanie skazy na ciele i umysle. Masz jak zalatwic wiecej benzo i powoli ciac?
  • 301 / 44 / 0
29 kwietnia 2019marcin05121 pisze:
Odstawiam bardzo szybko clona.Dzis biorę ost tabletkę ketrelu za ile godzin będę mógł wziąć tisercin tylko neurole mi trochę pomagaja6
Jakie dawki brałeś i jak długo w tym ciągu?
  • 272 / 6 / 1
Właśnie nie,odstawiam ćwierć tabletki co 3 dni,tylko ketrel mi się skończył s nie wiem czy coś się nie pojebie jak wezmę tisercin.klona biorę 11 rok,odlatuje coraz bardziej [emoji850]

scalono 29.04.2019 - 04pain
04pain pisze:
29 kwietnia 2019marcin05121 pisze:
Jakie dawki brałeś i jak długo w tym ciągu?
Biorę 11 rok po 4 mg na dobe
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 301 / 44 / 0
@marcin05121 Mam nadzieję, że wszystko konsultowałeś z lekarzem. Odstawianie klona w takiej dawce po tylu latach na własną rękę to głupota.
Nagłe cięcie z dawek przy tak długim okresie przyjmowania może się skończyć tragicznie, m.in; padaczką, napadami paniki, omdleniami itd. Jeżeli psychiatra rozpisał Ci schodzenie z dawek i skończył Ci się ketrel to leć jutro do rodzinnego, wyjaśnij sprawę i powinien Ci bez problemu wypisać receptę. Jeżeli nie konsultowałeś tego z lekarzem to nie czekaj aż będzie gorzej, tylko leć jutro do niego, lub chociażby do rodzinnego, bo sprawa jest poważna.

Trzymam kciuki i życzę powodzenia w odstawianiu!
  • 272 / 6 / 1
Teraz wziąłem ost TAB ketrelu czy rano będę mógł wziąć tisercin psychiatrę mam dopiero 14 a tylko 1 pakę clonow,co do odstawienia to ja musiałem im tłumaczyć że trzeba z tego schodzić powoli.Swojego czasu miałem w szafce 30 opakowań klona na ryczałt za darmo teraz nikt nie chce przepisać.Martwie się tym tisercinem bym musiał go wziąć 12 godzin po ketrelu nie wiem czy nic się nie stanie
  • 1081 / 33 / 0
Po takim czasie proponuje ciecie 0.25mg co miesiac a nie co 3 dni...

Idz prywatnie po klony, jezeli nie mozesz zdobyc od lekarza powiedz jaka jest sytuacja ze schodzisz i nie chcez dostac padaczki
  • 8103 / 913 / 0
@badmouse
Ja do tego dołożyłbym jeszcze pregabaline na lęki + antydepresant i dobra terapia ukierunkowana na uzależnienie.

Post przeniesiony z działu alprazolam - wątek ogólny. - 04pain
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 272 / 6 / 1
A nie wiesz czy będą jakieś jazdy jak wezmę jutro rano tisercin 25 mg około 20 wziąłem ten ketrel
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.