Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 528 / 0
Nie wchodząc w zbędne szczegóły, amfetamina rozpierdala zęby fchuj, drodzy narciarze.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 8103 / 914 / 0
Wystarczy znaleźć te parę minut dziennie na umycie zębów brudasy :cojest: Rano, po południu i wieczorem należy dbać o higienę zębów.Czy to takie trudne ? Jesteście tak zaćpani ? To później nie dziwcie się, ze zęby Wam wypadają po maratonach na amph. :fuj:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 517 / 71 / 0
dwa lata ciągu, pozniej pol roku przerwy i znow wjechal material jak marzenie... bombka robi po 14-16h, po kresce 7-8h korby, a powyzej 100mg robi sie ciezko bez tolerki... hello whitey, my old friend :) wracamy do gry.
  • 20 / 3 / 0
To prawda bo fecie ząbki lecą, nawet mycie często zębów w moim przypadku nie przyczyniło się do poprawy, młode lata to ciągi feta+mj+alko człowiek się lekko zaniebal teraz dopiero w wieku 30l zaczyna to zauważać %-D
Raz na miesiąc przypominam sobie o wladku czasem rzadziej a czasem częściej, po ostatnim zakupie od lokalnego escobara myślałem że zejdę 2g zrobiłem w 2 dni a następne 7 dni umieralem za stary chyba już jestem żeby dalej to żreć fakt kilka godzin ok ale za dużo stymulacji a później taki zjazd czulem ze to gówno wychodzi wszystkimi otworami ze mnie. Myślę że obecna jakość odbiega od tej z przełomu 2004-2012 może i robią ja z najgorszego syfu i stąd te uboki. Pozdro :D
  • 1121 / 157 / 0
Hmm może i ja napiszę trochę o moich "ząbkach" po amph. Ćpałem około 10 lat fetę, inne stymulanty, w trakcie ośrodka zacząłem robić sobie górną szczękę i się okazało że mam 5 dobrych zębów, resztę powyrywałem i do dziś śmigam z protezą. Dolna żuchwa nie była tak zmasakrowana, z 3-4 zęby do naprawy/wyrwania. Oczywiście że przez X lat ćpania średnio dbałem o zęby, jedyne co to myłem je z 2 razy dziennie, ale co tam przecież to nie chodzi o same mycie zębów, taka prawda. Na amfie dosłownie zjadłem zęby :zombie: Dziś mogę się uśmiechać dzięki protezie i jako tako to wygląda na +
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 379 / 28 / 0
^^Chodziłeś na kontrole do dentysty w międzyczasie?
Nikt nie wpadł na pomysł, że jak się to ćpa to warto chodzić chociaż co 3 miesiące max pół roku na kontrolę? Lepiej wydać 100 na plombę co jakiś czas i być pewnym, że się nic tam grubszego nie rozwija.
  • 1121 / 157 / 0
Oczywiście że NIE chodziłem. Nie dbałem absolutnie o to, przyznaję. Poza tym miałem urazę do dentystów, raz jak byłem małolatem poszedłem na wyrwanie zęba to stomatolog miał mi dać znieczulenie i nie miałem nic czuć, a okazało się to najgorszym bólem jaki przeżyłem w swoim życiu, prawdopodobnie nie dał mi znieczulenia (lub dał za słabe?). No nie wiem przez wiele lat przez te wydarzenie omijałem dentystów i nie mogłem tego psychicznie przeskoczyć ..
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 8103 / 914 / 0
13 kwietnia 2019WrakCzlowieka pisze:
UJebany przestan juz shitpostowac. Mycie zębów to kropla w morzu potrzeb tutaj. Zreszta ile ty fety w zyciu brales ekspercie?
Podczas każdego ćpania.Czy to opio czy stymulanty trzeba dbać o higienę, robić badania, czy choćby takie głupie mycie zębów.Parę kresek :kreska: poszlo, ale co to ma do rzeczy ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 935 / 167 / 0
Macie tak czasem, że od zapachu ścierwa od razu wam się robi niedobrze? Czy tylko ja jestem taka wrażliwa %-D
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 2104 / 467 / 37
amfa nie ma super przyjemnego zapachu czy smaku, dobry temat ciągnie lekko amoniakiem imo. Smak jest raczej neutralny. Spływ dla niektórych pewnie jest obrzydliwy, ja jestem tak zaprawiony schmalzerami i innymi tłustymi tabakami, że spływ po amfie wcale mi nie przeszkadza.
Lubisz koks?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.