Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Co robiłeś z DXM?/
Zarzucałem tylko rekreacyjnie.
222
69%
Brałem rekreacyjnie i w celach leczniczych.
83
26%
Stosowałem tylko w celach leczniczych.
15
5%

Liczba głosów: 320

ODPOWIEDZ
  • 273 / 1 / 0
idn, masz na do tej tezy jakies wieksze podstawy czy po sobie wnioskujesz ? jak po sobie to sory, ale dzieki za regule . ja nie pamietam zeby wrzucanie dxmu w dawce rekreacyjnej samo z siebie wywolywalo u mnie kaszel, co najwyzej lekko potegowalo juz nabyty kaszel ...
a troche czasu sie juz wrzuca dxm, i to wcale nie tak rzadko
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
owszem, po mnie i po kilku innych osobnikach, z którymi rozmawiałem i którzy mieli tak samo. to nie jest wielki problem i sam kaszel znika po ~tygodniu, ale jest. nie mówię naturalnie o jakimś gruźliczym wypluwaniu płuc, tylko o tym, co Plankton. dzięki temu nawet nie muszę udawać niczego w aptece, po prostu wchodzę i kaszlę realistycznie. ;)
szatan
  • 273 / 1 / 0
ok, nie mam wiecej pytan
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
raz bralem jak mi lekarz przepisał...tylko ten jeden raz :D
a 25 groszy pi pi ma?
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Nigdy w życiu nie dopuściłem się do herezji , jaką niewątpliwie jest stosowanie DXM w celach leczniczych . Za to , bardzo często leczę się dawkami rekreacyjnymi i jestem zdrów jak ryba . Nie chorowałem w ogóle od jakichś 9 miesięcy .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 88 / / 0
Mi jakiś czas temu mama dawała Acodin ale nie jadłem go, tylko odkładałem tabletki do pudełeczka %-D Nazbierało się 10 to kupiłem sobie całą paczke i już miałem 600 mg. :-D
Podsumowując - Acodinu czy też Tussidexu nigdy w celach leczniczych nie brałem.
"And you will ascend above the heights of the clouds,
And will be like the Most High,
Yet where you brought down to the sides of the pit,
Which we now must merge with the skies..."
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbigniew »
Mi lekarz przyspisał thiocodin, ale ja wiem lepiej i wziąłem 2 paczuszki ACO, a matka mi kazała brać. A ja wziąłem, ale 750 mg ( :) ). Kaszlałem jak smok przez cały tydzień. (może dlatego, że to na suchy kaszel, a ja miałem mokry w pizdu, do tego flavamed jeszcze)
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 88 / / 0
Na mokry kaszel to troche chujnia brać Acodin... Chociaż sam dwa razy tak brałem.
Na początku stwierdzałem że nie biore bo nie chce sie dusić tą flegmą. Ale za chwile wracał "zew ćpuna" i łykałem tabletki z diabelskim uśmiechem i myślą "pierdolić mokry kaszel".
I dało sie przeżyć :-D
"And you will ascend above the heights of the clouds,
And will be like the Most High,
Yet where you brought down to the sides of the pit,
Which we now must merge with the skies..."
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: incube »
ja jestem przeziębiona, boli mnie gardło mam chrypę i co chwila chce mi się kaszleć, ale wykrztusić niczego w chuj się nie da ;D tak se myślę, że przecież mam acodin, to wzięłam jedną tabletkę. pomogło - ale tylko na dwie godziny, potem wszystko wróciło.
  • 202 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Jedyne alternatywne zastosowanie Acodinu jakie znajduje to gra w hokeja na stolku. Siadacie we czterech i za pomoca zapalek mozna grac tableteczka w hokeja na szklanym blacie stoliczka.... wystarczy jedna tableteczka reszte mozna zjescs . A bramki proponuje zrobic z budelek po zapalkach
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.