Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ale tak na powaznie, po opisach widze, ze kogos to i setka zrobila porzadnie..Co moze byc ze mna nie tak?
Edit:
Nie, to ewidentnie substancja, ja też robiłem po 2 g dziennie czasami, a dziura na tym? Nie wiem czy ominęło Cię coś ciekawego... albo serio wpadłaś w dziurę ale byłaś tak naćpana że wydało Ci się to zupełnie zwyczajne i zajęłaś się czymś innym albo zapomniałaś. Widzi się na tym niesamowite rzeczy ale wydają się zupełnie normalne i ich nie doceniam. Zresztą nie dorasta do pięt kryształowym światom z deksa i MXE.
Zależy mi na pogłębieniu sfery wizualnej, lekkiej redukcji kwasowego niepokoju (sweterka), ale jednocześnie fajnie gdybym był w stanie iść na krótki spacer, a nie spędził całego tripa w łóżku.
W ogóle to będzie moja dyso inicjacja i na zapoznanie się planuję wcześniej solo 100mg.
Podbić podbije wizuale na 200%, ale przede wszystkim mentalnie wyjebie w stratosferę. Sweterek zniweluje i specyficznie "spowolni" tripa, nada mu kolorytu... kurwa, słów mi brakuje (DXM kac here), podniosłości? Anielskości? Do tego nastaw się na przepoczwarzenie się w alfę i Omegę, w głowie zmontujesz centrum sterowania wszechświatem. Tudzież zostaniesz jebanym Sziwą, co tańcem kreuje i niszczy nowe światy.
Stąd zalecenie odludnych miejscówek, bo ciało samo chce się zatracić w transowym tańcu, nie powstrzymasz tego.
...
Ale mi smaka narobiłeś, wróciły wspomnienia chyba z najlepszych psycho-tripów jakie zaliczyłem. Ale ja miksowałem z ALD-52 i AL-LADem (chyba, ostatniego nie jestem pewny).
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.