Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ale tak na powaznie, po opisach widze, ze kogos to i setka zrobila porzadnie..Co moze byc ze mna nie tak?
Edit:
Nie, to ewidentnie substancja, ja też robiłem po 2 g dziennie czasami, a dziura na tym? Nie wiem czy ominęło Cię coś ciekawego... albo serio wpadłaś w dziurę ale byłaś tak naćpana że wydało Ci się to zupełnie zwyczajne i zajęłaś się czymś innym albo zapomniałaś. Widzi się na tym niesamowite rzeczy ale wydają się zupełnie normalne i ich nie doceniam. Zresztą nie dorasta do pięt kryształowym światom z deksa i MXE.
Zależy mi na pogłębieniu sfery wizualnej, lekkiej redukcji kwasowego niepokoju (sweterka), ale jednocześnie fajnie gdybym był w stanie iść na krótki spacer, a nie spędził całego tripa w łóżku.
W ogóle to będzie moja dyso inicjacja i na zapoznanie się planuję wcześniej solo 100mg.
Podbić podbije wizuale na 200%, ale przede wszystkim mentalnie wyjebie w stratosferę. Sweterek zniweluje i specyficznie "spowolni" tripa, nada mu kolorytu... kurwa, słów mi brakuje (DXM kac here), podniosłości? Anielskości? Do tego nastaw się na przepoczwarzenie się w alfę i Omegę, w głowie zmontujesz centrum sterowania wszechświatem. Tudzież zostaniesz jebanym Sziwą, co tańcem kreuje i niszczy nowe światy.
Stąd zalecenie odludnych miejscówek, bo ciało samo chce się zatracić w transowym tańcu, nie powstrzymasz tego.
...
Ale mi smaka narobiłeś, wróciły wspomnienia chyba z najlepszych psycho-tripów jakie zaliczyłem. Ale ja miksowałem z ALD-52 i AL-LADem (chyba, ostatniego nie jestem pewny).
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.