Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.R »
Pryk-u pisze:
a co do ich sluhanie to tez matolem nie jestem
]sluchanie[/b]
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2008 przez Mr.R, łącznie zmieniany 1 raz.
"slysze obraz, widze dzwiek"
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
heheh co jak co ale takich ludzi to uwielbiam: nudzą sie i szukają literówek w postah , hcieli by cos napisać ale nie bardzo wiedzą co to sobie myślą sprubujemy kogoś upokorzyć i udowodnimy mu ze nie umie pisac po polsku. Jeszcze jakie zestawienie u mnie wyszło uważam sie za nie-matoła i takie błędy robie , skandal :P

ps.tylko jak pisze oficjalne listy itp to staram sie nie robić błędów a pisanie wszystkiego przez samo "h" trohe weszło mi w nauk , ale napewno cos znajdziesz zeby udowodnić mi ze jednak jestem idiotą , powodzenia
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.R »
Tak chcialem cie upokorzyc i udowodnic ze nie umiesz pisac, nawet pokazalem to wszystkim znajomym :diabolic:
Ale teraz juz trudno wykryles moje intencje. A tak na powaznie to nienawidze bledow ortograficznych, a ten wydal mi sie szczegolnie smieszny poniewaz zaraz po nim napisales ze nie jestes matolem :-)
A co do nudy to zajebiscie mi sie nudzi i potrzebuje sqnaaaaaa. Jebane cisnienie :wall:
"slysze obraz, widze dzwiek"
  • 11 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: B00ki3 »
trohe weszło mi w nauk
Szkoda tylko ze nauka nie weszła ci w nałóg...
ODPOWIEDZ
Newsy
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI

Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.