Mam guzka na tarczycy i często kołatanie serce (nerwica serca)
Jak i ile?
27 lutego 2019XanaxIchill pisze: Jak i ile?
Wcale i 0mg
28 lutego 2019Rossana pisze: Oprócz picia izotonikow w trakcie jem też owoce. Są latwostrawne plus wodniste więc nawadniają ,dostarczają trochę cukru i kalorii.
way to win
Kroić na drobne kawałki żeby weszło.
27 lutego 2019XanaxIchill pisze: Elo pytanie jak zabezpieczyć się żeby nie zejść mianowicie chodzi mi o 3cmc
Mam guzka na tarczycy i często kołatanie serce (nerwica serca)
Jak i ile?
Ilość substancji nawet dla zdrowej osoby powinna być jak najmniejsza.
Dla Ciebie w ogóle .
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.