Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 43 / 3 / 0
Nie spotkałem się , żeby ktokolwiek miał "haluny" po zolpi w dawkach ulotkowych. Jak obudzisz się niewyspany za krótki czas po zolpidemie, z zopiklonem na 99% nie będzie lepiej.
Dlatego lepiej nie zwiększać dawek a spróbować czegoś jeszcze innego.
Uwaga! Użytkownik darksoul jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 181 / 0
Ten "lek" to zło, przynajmniej dla mnie. Owszem pomaga usnąć, nawet przy ciezkiej bezsenności, ale masa skutków ubocznych nawet po małych dawkach, u mnie był to potężny ból głowy, bóle mięśni, kości, nudności. Dla mnie to mega shit

A w dodatku jak lek już zacznie działać i coś się robi przed snem to często jest taka amnezja jakby że się nie pamięta kompletnie tego
  • 8103 / 909 / 0
[mention]rooney[/mention]
Spróbuj zolpidemu, lepszy lek od tego co brałeś.Powinien okazać się zbawieniem dla Ciebie.Tylko pamiętaj - bierzemy doraźnie !! :finger:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1229 / 181 / 0
Zmieniam zdanie co do Senzop. Tak gadałem na niego ale okazuje się że tamte dolegliwości nie były raczej z nim związane. Biorę go już czwarty dzień z rzędu w dawkach 3x 7,5 mg na noc i śpi się dobrze, nie ma już tego bólu głowy i kości. Jedyny minus to ten kapeć w mordzie. No i lekkie otumanienie niekiedy, ale to nie jest takie złe, nawet fajny taki przymuł bywa, zwłaszcza jak leciutko buszkiem się doprawi. Wiem że nie powinno brać się tego w ciągu, ale mam takie jazdy na bani że wszystko jedno mi już a to fajnie uspokaja i usypia Szkoda tylko że zostały mi 4 tabsy a w poniedziałek ten jebany sylwester więc dopiero w środe najwcześniej do konowała o ile też ten znajdzie chwile mnie przyjąć... Ciekawe co wymyśli tym razem na moją bezsenność. Senzop jednak na propsie

--------------------------------------------------------

Znowu wróciłem od doktorka z Senzopem zopiklonem. Jest jakaś metoda na zabicie tego kapcia gorzkiego po spożyciu leku na drugi dzień który wystepuje??

Scalono. taurinnn

Aktualizacja (proszę moderację o scalenie)
1. O dziwo gorzki, kapeć w ryju mija jakoś godzine po przebudzeniu, wcześniej jak brałem ten psychotrop, był odczuwalny przez cały dzień.

2. Ostatnio 5 x 7,5 mg nic nie odczułem, na drugi dzień wziąłem 2 x 7,5 mg + 75 mg kwetiapiny i nadszedł potężny, dobry sen. Połączenie z kwetiapiną daje dobre efekty.

Ale pora skończyć powoli z tym gównem. Radzę stopniowo odstawiaćl, bo mogą nadejść wkurwienia i paranoje

Scalono. taurinnn
  • 530 / 141 / 0
Który odpowiednik lubicie najbardziej? Czy ma to jakiekolwiek znaczenie przy podaniu doustnym, czy tylko przy sniffie?
  • 2 / / 0
Dobroson 2x7.5mg chwilę pogorszona równowa i lekkie otumanienia biorę pierwszy raz
  • 1180 / 399 / 0
18 grudnia 2018UJebany pisze:
@rooney
Odstaw z dnia na dzień, 5 dni to nic.Na 99 % nie będziesz miał objawów abstynencji.
odstawka zolpi nie powinna sprawiać problemu, jakiś mały dyskomfort może występować, ale 2-3 dni i można zapomnieć o zolpi- ale długo na nim nie jechałem, najlepiej~doraźnie, bo na zolpi dość szybko rośnie tolerka
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 649 / 63 / 0
Dostałam zopiclon 7.5 firmy Sandoz da radę to przerobić do iv
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1 / / 0
Od kilku lat biorę doraźnie Zopiklon (Dobroson), w sumie raczej sporadycznie, ale bywało że brałem kilka dni po rząd. Zawsze działał na mnie tak samo - co najmniej 6 godzin nieprzerwanego snu i uczucie wyspania. Był to lek absolutnie niezawodny. Ostatnio napocząłem nowe opakowanie, które trzymałem kilka miesięcy w lodówce. I tu niespodzianka: ten z nowego opakowania działa za każdym razem tylko 4 godziny i czuję się po nim fatalnie, jak po nieprzespanej nocy. Pytanie: czy trzymanie Zopiklonu w lodówce mogło jakoś ujemnie wpłynąć na jego właściwości? Czy po prostu ta nowa seria leku jest jakaś kijowa? Raczej wykluczam uzależnienie - za rzadko biorę.
  • 995 / 104 / 0
Ten lek jest paskudny nawet per oral. Pozostawia okropnie chemiczny posmak w ustach, przy którym gorzkość podjęzykowego alprazolamu to poezja. W dodatku zopiklon moim zdaniem jest totalnie pozbawiony wartości rekreacyjnych. Nie warto. Ale jeśli już to zrobiłeś, to proszę zdaj relacje. Skoro po zwykłej 1 tabletce z gęby śmierdzi gównem, ciekawi mnie co wydarzy się po IV.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.