Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Sadze ze wawoj i cosmodo mieli coś innego/mieszanego.
------------------------------------------------------------------------
Miałem ostatnio kilka doświadczeń z 3 ho może się komuś przyda opis moich przeżyć z tym środkiem. Na samym początku 10 mg robiło swoje dosć łatwo wpaść w hola . Hole na nim jest raczej bez oev , cev też nie za duzo. raczej dominuje ciemność i szarość .Za to mentalnie substancja robi robotę .W zależności od warunków i stanu osoby można uzyskać doświadczenie mistyczne ( sigma?) lub koszmar , doświadczyłem obu i s& s jest jak zwykle kluczowy.Na motorykę siada dużo mniej niż inne dysso można spokojnie się wypowiadać i poruszać nawet po sporych dawkach , chodz robo walk występuje, jednak to nic w porównaniu do 3 meo PCP.mam wrażenie że trochę uzależnia czuć jednak ten wpływ na opio , to nie tak że fizycznie ale jednak umysł chce ponawiać te doświadczenia dosyć często. Niestety tolerancja rośnie na to błyskawicznie ostatnim razem poszło 30 mg i dorzutka 10 mg i mimo że trip był genialny to hole chyba nie uświadczyłem, przerwa miesięczna wiele w tym temacie nie pomogła.Zdecydowanie świetna i miła ( najczesciej) substancja jednak wolę chyba 3 meo , po nich człowiek nie odczuwał takie parcia na kolejne razy i chęć poprawy swojego życia była dużo mocniejsza.Po spożyciu często występuje efekt antydepresyjny jednak krócej niz z 3 meo do kilku dni max.U mnie substancja już nielegal wiec pewnie nie będę miał już okazji spożywać więcej jednak miło będę ją wspominał.
Scalono. taurinnn
Dawkowałem na oko - czubkiem łyżki, czego nikomu nie polecam! Ale ja to cyborg.
Podziel się posiłkiem, chamie
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.