Chciałem zapytać Was, czy ktoś ma podobnie jak ja. Mianowicie nigdy po żadnym dragu nie czułem euforii. Czy to stymulanty, zielone, czy opioidy. Po alkoholu zdarzyło mi się kilka razy. Ogólnie odczuwam raczej wszystkie typowe efekty substancji, ale tej słynnej euforii czy innej miłości do życia, na fazie nigdy nie uświadczyłem. Ma ktoś pomysł, czym może to być spowodowane?
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
22 lutego 2019Makow pisze: Miałem przez dwa lata dość typowe objawy depresji.
W każdym razie, neuroleptyki kłócą się z ćpaniem, a szczególnie z euforią, bo blokuja receptory dopaminowe i serotoninowe. Odstawić byś musiał na min. 2 tygodnie , ale tu pytanie - ćpasz czy się leczysz? Podejmij słuszną decyzje.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.