Działy bezpośrednio dotyczące uprawy konopi
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam, mam pytanie jezeli mozna. Otoz jest to moja pierwsza hodowla i sie zastanawiam nad tym dlaczego czesc slupkow, odchodzacych od kwiata zmienilo sie z tego co widze w zielona, solidna czesc. Nie wiem jak to nazwac, ale slupki zniknely i trichomy takze. Zalaczam zdjecie i licze na odpowiedz, dzieki . (Przepraszam za brak znakow polskich ale komputer co chwila sie przestawia i juz sil brak.) Pozdrawiam ! (PS jest to 3 tydz kwitniecia, slupki byly pokryte przezroczystymi trichomami, kwiat lekko spalil sie od nadmiaru nawozu i zostalo zaaplikowane plukanie, 600HPS, temp/wilgotnosc/w normie)

Ok tak wiec nie moge wgrac zalacznika na to wychodzi wiec zalaczam poki co link, postaram sie to naprawic : http://prntscr.com/mmpmzy
  • 12824 / 2496 / 0
Faktycznie na tym zdjęciu nie widać trichomów, co jest trochę dziwne, ale w tym świetle ciężko rozpoznać kolory - na pierwszy rzut oka wygląda ok.
  • 4 / / 0
Ok pomylilem sie lekko, nic sie nie przemienia one poprostu...zwiedly? staly sie bardzo cienkie i nie pokryte trichomami (po lewej stronie). Jakis pomysl jak tego uniknac/naprawic?
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.