Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
27 stycznia 2019RekreacyjnyHarry pisze: Nie odczuwam jakiegoś "zjazdu" tylko senność i wkurwienie że już zeszlo.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
28 stycznia 2019UJebany pisze:Walnijj dobrze przygotowanego metkata i.v. i wtedy pogadamy o zjeździe a bardziej o ciśnieniu na przyjebanie kolejnej27 stycznia 2019RekreacyjnyHarry pisze: Nie odczuwam jakiegoś "zjazdu" tylko senność i wkurwienie że już zeszlo.![]()
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
28 stycznia 2019UJebany pisze:Walnijj dobrze przygotowanego metkata i.v. i wtedy pogadamy o zjeździe a bardziej o ciśnieniu na przyjebanie kolejnej27 stycznia 2019RekreacyjnyHarry pisze: Nie odczuwam jakiegoś "zjazdu" tylko senność i wkurwienie że już zeszlo.![]()
Własnie "schodzi" mi metkat, i moje dobrze przygotowane nigdy nie powodowały żadnego zjazdu, teraz nieco zanieczyszczony skrystalizowany metylokatynon spowodował u mnie zjazd... Czyli wniosek jest prosty - albo walisz syf z jonami nadmaganianu albo nieprzereagowaną pefke ;)
Po dobrym kocie iv jest mega chęć na dorzutkę. Chyba jedna z największych jakich kiedykolwiek w życiu doznałam.
15 lutego 2019Ivival pisze: edit * ncdream
Jak tego nie robicie to cierpicie dopóki nie dostarczycie organizmowi pożywienia
Jedyny stymulant oprócz klefedronu po którym nie ma zjazdu. Cód miód i orzeszki tylko wpierdalać : )
Jak jakaś zbłąkana dusza potrzebuje to PW
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.