Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 491 / 64 / 0
10 lutego 2019IceN1N3 pisze:
Za pierwszym razem miałem podobnie, wizuale były spoko i nastrój mocno euforyczny. Rozczarowany byłem, że trip tak krótko trwał, więc poleciałem po tabletki na kaszel xd Wrzucone na afterglow dodały mocnych wizuali i sporo dysocjacji. Aczkolwiek lepiej imo wrzucać najpierw DXM a potem miprocynę, wtedy trip jest mocniejszy. Tylko wtedy uważać na serducho, taka kolejność podnosi ciśnienie. Najlepiej mieć tripsittera na wszelki wypadek i benzosy pod ręką.
a co myślisz o dopełnianiu miprocyny 3/4cmc lub 3mmc?
  • 2104 / 466 / 37
Żadnej z tych substancji nie testowałem. Mixowanie stymulantów z psychodelikami może raczej się skończyć nawalaniem pikawy i bad tripem na zejściu ze stima. Lepiej do miprocyny pasuje MDMA.
Lubisz koks?
  • 491 / 64 / 0
12 lutego 2019IceN1N3 pisze:
Żadnej z tych substancji nie testowałem. Mixowanie stymulantów z psychodelikami może raczej się skończyć nawalaniem pikawy i bad tripem na zejściu ze stima. Lepiej do miprocyny pasuje MDMA.
o candyflipie wiem, tylko tak się właśnie zastanawiam czy te ketony o bardziej euforycznym profilu - jak 4cmc czy 3mmc - nie mogłyby zastąpić emki?
  • 2104 / 466 / 37
W sumie 3mmc albo 4mmc może i by jakoś działało z miprocyną, która sama w sobie jest euforyczna i dlatego ryzyko bad tripa jak keton puści byłoby mniejsze. Na pewno nie mieszałbym takich stimów z LSD, ale z miprocyną nawet mogłoby się udać. Jednak nie sądzę, żeby taki mix byłby lepszy niż candyflip na homipcie. MDMA cudownie podbija OEVy i euforię. Jeśli jesteś w stanie ogarnąć dobrej jakości trójeczkę kosior kryształ speed euforia to ogarniesz też emkę. Jak będziesz testował mix z ketonami to miej jakieś benzo pod ręką.
Lubisz koks?
  • 330 / 19 / 0
@IceN1N3 wspominales o laczeniu dxm z mipro, wiesz moze czy branie mipro powiedzmy dzien - dwa po dxm (przykladowo 2plat. - 3mg/kg) ma sens czy jednak lepiej zrobic "regulaminowa" przerwe? pytam bo tak czytam jak oba zwiazki dzialaja na serotonine i mam jedynie coraz wiekszy metlik w glowie ;P
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 420 / 43 / 0
@novaQ To skoro masz taki mętlik to może sam w końcu ogarniesz jak działają substancje, które ćpiesz? Mając czas by nastukać ponad 300 postów miałeś też czas na to by dowiedzieć się co to agonista receptora a co releaser monoamin, czy inhibitor wychwytu zwrotnego.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2104 / 466 / 37
DXM obniża krótkotrwale tolerancję na dużo substancji, miprocyna nie ma tolerancji krzyżowej z DXM, więc homipt normalnie zadziała dzień po dexie. Aczkolwiek polecam zmixowanie obu substancji (300 mg DXM + 20 mg miprocyny), gwarantuję niezapomnianego tripa. Chyba, że masz problemy z sercem, to wtedy nie polecam.
Lubisz koks?
  • 4954 / 866 / 0
@novaQ

Nie mixuj miprocyny z ketonami , poroniony pomysł i proszenie się o kłopoty albo Ci odjebie palma albo pikawa oszaleje albo Ci się uda i będziesz miał jakiś całkowicie pojebany trip imho nie warto.
  • 880 / 364 / 6
T+00:00 (15:22) zarzucono 10 mg 4-ho-mipta pod podstacią połowy zielonej tabletki.
T+01:00 Weszło mi teraz dziwne uczucie spięcia. Mam dosłownie spięte barki, spięty kark. Ręce mi zauważalnie drżą. Tętno 95 ud./min. Źrenice w normie. Zachwyciłam się wzorami na kafelkach w toalecie. Może zbyt duże słowo, zachwyt, po prostu zwróciłam na nie uwagę. Są to wyżłobione fale, zachodzące na namalowane fale, więc obraz mi zdeczka faluje, jakby się nad tym zastanowić. Teraz, w miarę jak piszę ten TR, weszło uczucie jak gdyby głowę rozsadzało mi od środka, ale to nie ból.

Potem zdecydowano się skontrować fazę 1 mg flualprazolamu, co zniosło wszelkie inne skutki ubocznej i umożliwiło rozkoszowanie się wyjściem do kina :) Dziś od rana testuję 20 mg 4-ho-mipta na podkładzie z 0,25 mg flualprazolamu i dwóch metkatach :)
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1042 / 150 / 0
Dziwnie dawkujesz za mało lub zbijasz efekty uspokajaczami.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.