Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 2717 / 518 / 0
Najlepszy posmak ma, gdy do damiany i dziewanny dodasz szczyptę mięty właśnie. Mi smakowało najlepiej w takich proporcjach jak rozpisałem, każda zmiana proporcji będzie skutkowała zmianą smaku, więc sam musisz sobie to dopasować. Nie potrafię zdefiniować smaku, sam musiałbyś przetestować.

Szkodzi w takim samym stopniu jak wszystko co spalasz w bletce. Na pewno nie ma nikotyny, więc taka mieszanka jest idealną alternatywą dla osób rzucających palenie papierosów, a niekoniecznie chcących rzucić palenie jointów. Jeśli chcesz pozbyć się całkowicie substancji smolistych zainteresuj się waporyzacją.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 12863 / 2510 / 0
Samemu nigdy nie uśmiejesz się tak, jak w towarzystwie. A śmiech to podobno zdrowie : )
Też borykałem się kiedyś z tym problemem - nie lubiłem palić w towarzystwie słabo znanych, lub w ogóle nieznanych osób. Odkąd jednak mam wyje***ne na to, co o mnie ludzie myślą, problem zniknął całkowicie. Nie pamiętam tylko, co sprawiło że przestałem się tym przyjmować - może samo przyszło z wiekiem...
  • 567 / 51 / 0
@jezus_chytrus
Dokladnie.Z tymi ziomkami co palic lubie najbardziej,to potrafilismy sie smiac doslownie z niczego,albo nawet z tego, ze ktos zle jakies slowo powiedzial i nawet sam do siebie sie smiac ,badz z tego ze niewiem dlaczego nie chce tej wodki i beka :zombie: . Mozna z nimi smiac sie ze swoich starych wspomnien, czy cos opowiadac i srogo sie z tego smiac ,czesto na skraju zlania sie w majty.Z tymi co nie lubie beki ani razu nie mialem tylko zamula.Niema to jak sie objarac z najlepszymi kumplami do tego w tle puscic nute ktora kazdemu odpowiada+dobra miescowka i pogoda to wrecz raj na ziemii :skret: .A z kims kogo sie nie lubi ,badz za nim nie przepada latwo o bad tripa,z dobrymi ziomkami nigdy prawie nie mialem bad tripa .
THC :liść:
  • 440 / 32 / 0
Jakie nawozy do auto? Czy myślę dobrze żeby przez pierwsze dni życia panienek podlewać jedną nakrętką biohumusa a gdy powoli zaczną kwitnąć lać planton k (tylko w jakiej proporcji)? Dodatkowo jeszcze może jakieś produkty do odstraszania ślimaków ^^
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 56 / 1 / 0
A jak rozdrabniać stuff bez grindera? XD bo tak się teraz skaplem ze trzeba to robić słyszałem ze nożyczkami ale w jaki sposób
  • 1864 / 703 / 0
Stary albo sobie z nas jaja robisz, albo nie wiem co jest z Tobą nie tak, zadajesz pytania jak dziecko. Paluchami normalnie to podziubiesz, zresztą do lufy nie musi być jakoś specjalnie rozdrobnione.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 567 / 51 / 0
Tez wam sie kiedykoolwiek zdarzylo,ze temat nie ma zadnego zapachu?.Mi nie raz, chodz klepalo jak powinno(lub slabiej sporo ) i czasami szlo wyczuc zapach ganji wypuszczajac dym :liść: .Tylko mnie zastanawia jedno,bo w ta sobote jaralem z lufy, bardzo podejrzany temat :uwaga: (ze 3 buszki z lufki) ,raczej to nie mj,bo nie mialo to kompletnie zapachu badz taki subtelny, ale bardzo dziwny(ciezko go okreslic, ale to nie zapach ganji raczej :cojest: ) i taki jakby dziwny zapach czulem wypuszczajac dym i faza byla bardzo mocna i momentami totalne oszolomienie (po normalnej nigdy tak nie mialem :cojest: ) dezorientacja w terenie i jakby wkurwienie(dodatkowo mnie typ mocno wkurwil w trakcie palenia tego shitu i to moglo spotegowac to wkurwienie+na fazie po tym przebywalem z osobami,ktorych mocno nie lubie), brak gastro.Przypominalo mi to faze po tych maczankach bardziej (badz tak 3/4dzialania to jakas lekka maczana, a 1/4 mj)niz po naturalu(palilem 3 razy maczanke czastka boga w 2015)mial to byl ,ciemno bylo, to nie widzialem.Zastanawiam sie, czy to nie mogla byc baka zmieszana z dopem, badz sam dop bo malutki buszek juz cos porobil i to nie przypomina mi :liść: ,tylko bardziej cos, jak to co palilem w 2015 ale slabsze .Dodam ze jak wydoilem pol piwa, to jakby minimalnie zeszlo i jak calkowicie to zeszlo, to mnie naszla chec, zeby sie upierdolic czym kolwiek, mogly to byc nawet dopy do palenia, ziolo, badz alko, wybralem alko z racji iz tylko to moglem w tym momecnie zdobyc.
THC :liść:
  • 123 / 7 / 0
Maczanka na stopro.
  • 12863 / 2510 / 0
Jak rozdrobnić staf bez grindera... niedługo problemem będzie jak dostać się z punktu A do punktu B bez samochodu : )

@Karolrdm99
Kiedyś, jak miałem najlepszą ekipę do palenia ever (dwaj kumple z identycznym jak ja poczuciem humoru - to bardzo ważne), to za każdym razem szukaliśmy sobie innej miejscówki do jarania. Pamiętam raz siedzimy sobie w krzakach nad rzeką, gdzie kąpali się ludzie, bo pogoda piękna. Akurat trwała cisza, kiedy nagle wpada w krzaki jakaś laska, ściąga majtki, kuca, zaczyna sikać, podnosi głowę i... widzi 3 zjaranych typów w równie wielkim szoku, co ona. Wstała jak poparzona i sikając sobie jeszcze po nogach uciekła z krzaków... : D To było udane posiedzenie.
  • 181 / 13 / 0
Jezu zjadłem godzinkę temu 2 owoce mango.Nie mineło 5 minut i mam taką pizde jak za pierwszym razem :D Placebo to nie jest bo jaram ten sam temat już baardzo długo.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.