Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 927 / 139 / 0
Zgadza się, syf, syf, syf.
Tak tylko mówię o cenie.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 8103 / 914 / 0
Tez mi się wydaje ze syf.20 € za gieta to w chuj tanio, nawet podejrzanie tanio.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 109 / 9 / 0
Dostałem dziś slabo sedującą herę i bez wjazdu niestety : ( mogę dorzucić do tego hydroksyzynę (i v) bo doustnie biorę od 2-3 tyg i średnio to cokolwiek da a chciał bym żeby choćby sztucznie wywołać choćby minimalną sedacje
Jak to zrobić i czy jest to bezpieczne
  • 326 / 54 / 0
hydroksyzynę i.v to ja miałem tylko jak wyladowalem w szpitalu i to w kroplówce... i watpie żeby Ci to jakkolwiek pomoglo jak bys sobie to jakims cudem przerobil i jebnal. Jak chcesz podbic sobie hel to weź troche benzo.
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 2116 / 634 / 0
Towar, który musisz wzmacniać hydro... O, ja pierdolę. :( To już benzo lepiej, do tego drink czy dwa piwka i powinno być bezpiecznie z tak chujowym towarem. rolki i.v. nadadzą się jak najbardziej, w jednej pompce najlepiej albo na spirycie przerobione z tabletki (niestety roztwór nie będzie za czysty)... Chyba, że to z dosypką fenta tylko w małej dawce i dlatego nie porobiło jak oczekiwałeś, ale w PL to o wiele większa szansa na chujowego browna bo spierdalają acetylację i towiec wielokrotnie śmierdzi octem (a nie delikatna woń) plus rozmaite dosypki i cięcie na wadze (ćwiara, ta... jakby było po 200mg to by cud był), a nie na fenta dosypanego jak w U.S.A.

Od swojej strony polecam baklofen, ale zacząć od 25mg albo nawet mniej, bo naprawdę to kosa w połączeniu z średnim+ materiałem.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2198 / 715 / 0
Walenie antyhisitamin iv podobno ma jakąś tam wartość rekreacyjną, stare grzejusy z usa tak robiły czasami jak helu było mało albo słaby właśnie. Pomijając fakt że przerabiasz tabsy do iv i wszystkie konsekwencje jakie za tym idą to czemu nie, opisz wrażenia koniecznie.

Jak te wasze ćwiary nie mają 200mg to autentycznie jest mi przykro. Nie kupuję z ulicy i nigdy mniej niż miało być nie trafiłem, a często był miły bonus (raz 20%! święto ćpuna!). Polecam i pozdrawiam.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 109 / 9 / 0
Ostatecznie dil skoczył z balkonu (nie żartuje sam to widziałem) więc musiałem przejechać pół miasta po cięty lecz mocniejszy hel. Siedzę zgrzany małą cwiarą która miała być na 2 dni bez skręta ... Hydro to jutro bd nakurwiał jak zacznie się gil :,(
  • 51 / 7 / 0
Mam pytanko, mozliwe, ze sie pojawilo juz, ale nie znalazlem. Ciekawi mnie dokladnie jakmozna porownac wejscie i dzialanie heleny do maji. Pytam, bo majke mam obcykana juz wzdluz i wszesz, ale ciekawi mnie H :) czekam na wypowiedzi
  • 113 / 6 / 0
Powiem Ci, wejście bez porównania. Po majce (przynajmniej z mst, nie wiem jak z innymi formami) te mega nieprzyjemne ciary, kłucie, po prostu średnio przyjemne. hel nie ma aż takiego wejścia, ewentualnie wywołane zanieczyszczeniami, ale tak to i tak jest to lepsze niż to co odczuwałem przy majce. (subiektywnie ofc)
  • 1052 / 77 / 0
29 stycznia 2019PeaceYo pisze:
Mam pytanko, mozliwe, ze sie pojawilo juz, ale nie znalazlem. Ciekawi mnie dokladnie jakmozna porownac wejscie i dzialanie heleny do maji. Pytam, bo majke mam obcykana juz wzdluz i wszesz, ale ciekawi mnie H :) czekam na wypowiedzi
mocniejsza sedacja, znacznie mocniejsza euforia, przyjemniejszy, choć mniej nachalny wjazd :pacman:
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.