Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2193 / 363 / 0
Oj poleciałem z tym benzo,
przyjemne jest.
Sporo tego wpierdoliłem.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8103 / 906 / 0
Kiedyś tez sporo tego wpierdoliłem i nawet nie ziewnąłem.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3406 / 534 / 0
Mam bromka 6mg - ile wrzucić na pierwszy raz ? Tolerka średnia.

@ edit

Dobra zacznę od 6mg.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3406 / 534 / 0
Jednak poszło 12mg (robię się lekko senny) w pogotowiu 2 energole, nie czuje nic opio-pluszowości po bromku :( - już o wiele lepszy był ten od jednego vendora (wiecie jakiego).

Ale siła jest mocna mocniejsza niż 4-6mg klona.
  • 2897 / 613 / 10
Bromek mocniejszy od klona? Czy to na pewno bromek?
I jak od jakiegoś vendora może być lepszy od aptecznego, skoro to teoretycznie jest ta sama substancja? ;)
Na przyszłość polecam zacząć od 3mg - 6mg (tutaj mówię o osobie bez tolerki) pod język i poczekać aż w pełni się załaduje, potem dorzucać.
Jak się ma tolerkę, to bromek traci swoją magię, niestety.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 8103 / 906 / 0
23 stycznia 2019polymerase pisze:
Ale siła jest mocna mocniejsza niż 4-6mg klona.
To złudne uczucie, klon jest na pewno, na 100 % mocniejszy od bromazepamu.Mozę masz jakiś dziwny sort, który nie jest bromkiem tylko jakaś silniejsza diazepina, szczególnie jak nie kupowałeś w aptece. :patrzy: .
Albo druga opcja, pierwsze spotkanie z jakakolwiek benzodiazepina wydaje się silniejsze niż np: klonazepam który braliśmy w ciągu.Później wszystko wraca do normy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3406 / 534 / 0
Recke na SEDAM 6 miałem i wykupiłem w aptece, tabletki zielone z podziałkami na 3 części. Smak słodki + lekko gorzki.

O tym vendorze co wspominałem to miał niby bromka ale tabs był biały robiony pewnie w piwnicy dlatego nie wiadomo czy tamto to był bromek ale działał zajebiście.

Nie mówię że jest zły ale nie ma tych fajnych kolorków... :(:(:(:(

No ja coś mam z gaba wiadomo przeorane, dlatego raz coś działa dobrze a raz to samo inaczej...
  • 30 / 6 / 0
Jest sens zwiększać dawkę do 6 albo 7,5 jak ostatnio 4,5 mg działało przyjemnie, ale może trochę za słabo anksjolitycznie.
Tolerka 0
  • 12434 / 2419 / 0
Z tą mocą benzodiazepin bywa różnie (w sensie odczuwanie). Jestem skłonny uwierzyć, że ktoś odczuł Bromazepam mocniej, niż Klonazepam. Głównie dlatego, że krótko działające benzo zawsze wydaje się mocniejsze.
  • 17 / 3 / 0
Ja po bromku to tylko senność czuję, to opisywane przez Was działanie pluszowe to dla mnie jakaś abstrakcja. Próbowałam różnych dawek... Może to nie dla mnie. Dostałam od lekarza na lęki, do brania doraźnego.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.