Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jebane scierwo
Juz lepiej efedryne skminic albo zrobic kota z pseudoefki
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Na początku nawet było spoko, nikt nie mówił co mnie może spotkać bo akurat takie towarzystwo. Jakoś już rok temu zdałem sobie sprawę że już jestem w to wiebany po uszy i będzie bardzo ciężko z tego się wydostać.
Mijały tygodnie miesiące człowiek dosłownie opętany białym szaleństwem mimo świadomości co się dzieje leciał na pełnej kurwie. W międzyczasie czasie nieudany związek, na co najlepszym lekarstwem (szydera) było białko do oporu
Nie polecam nawet ten jeden jedyny raz próbować, ja spróbowałem i przegrałem.mimo prób zdaje sprawę że już z tego nigdy nie wyjdę. W sumie może to moje amfetaminowe alterego tak twierdzi, po prostu wladem zapełniam u siebie pustki emocjonalne. Dzis, po takich maratonach, gdybym mógł cofnąć czas nigdy bym się nie zgodził, kolejny raz bym odmówił. Wystarczylo powiedzieć raz tak i wszystko się spierdoliło.
Bywało blisko zejścia na tym, ostatnio prawie zawał serca. Powoli schodzę sobie z dawek, kiedyś odwazane 1-2g dzis "tylko" 0,3-0,4 mi starczy i czasem jest za dużo.w stanie jakim jestem trudno utrzymać jakiekolwiek relacje w związku, nie potrafię już ukazywać żadnych emocji, jedynie co to potrafię wszystko obrócić w sarkazm nawet sprawy osobiste. Częste myśli ze lepiej byłoby zasnąć i się nie obudzić. To nie jest warte kilku godzin pobudzenia. To robi tylko z człowieka emocjonalne zombie, czasem wizualnie też (matka myślała że widzi trupa). W sumie nic nowego nie napisałem, ale może jakiś swierzak to przeczyta i się zastanowić czy chce kolejnego nita ( yhy już w to wierzę
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.