Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bądź zbyt naiwny, prochu nigdy nie rzucisz
Może pora się przyznać, a nie z samym sobą kłócić
Zrobisz sobie przerwę, miną dwa może trzy lata
Bardzo szybko zapomnisz, przez co byłeś w tarapatach
No i znowu łapiesz katar, złoty środek to fikcja
Pokaż mi, że się mylę, znajdując klucz do wyjścia
01 stycznia 2019CzarnyWlad pisze: Tez tak mam ze lubię zajebac a w tabsie raczej by mi się nie chciało, trzeba będzie spróbować z ta biała tabaka może faktycznie to takie uzależnienie a nie od substancji
Uzależniamy się nie tylko od substancji,ale także od sposobu podania oraz okoliczności z tym związanych
04 stycznia 2019zylo pisze:Jakby feta była w tabletkach to by się je rozkruszyło01 stycznia 2019CzarnyWlad pisze: Tez tak mam ze lubię zajebac a w tabsie raczej by mi się nie chciało, trzeba będzie spróbować z ta biała tabaka może faktycznie to takie uzależnienie a nie od substancji
Uzależniamy się nie tylko od substancji,ale także od sposobu podania oraz okoliczności z tym związanych
Scalono | 909
Średnio dziennie od 250 do 500 mg tego "roztworu" który mam, podawane w dwóch dawkach. Wstałem 2 godziny temu, lekki szum w bani ale ok., nastrój w sumie elegancki, koncentracja też jako tako, zaraz pewnie znów pójdę spać. Ogólnie to mój najdłuższy ciąg, poprzednio po max. 5 dni i odpoczynek na 2-3. Jestem ciekawy jak się zmieni moje samopoczucie w ciągu najbliższych dni. Mam nadzieję że nie złapię doła bo od poniedziałku Łogień w robocie się zacznie. Co do stimów, Medikinet od doktora będzie ok. na podmiankę? Wiem że i tak czymś się będę stymulował ale władka już nie ruszę, za dużo negatywnych konsekwencji. Ktoś ma jakieś doświadczenia?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.