Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bądź zbyt naiwny, prochu nigdy nie rzucisz
Może pora się przyznać, a nie z samym sobą kłócić
Zrobisz sobie przerwę, miną dwa może trzy lata
Bardzo szybko zapomnisz, przez co byłeś w tarapatach
No i znowu łapiesz katar, złoty środek to fikcja
Pokaż mi, że się mylę, znajdując klucz do wyjścia
01 stycznia 2019CzarnyWlad pisze: Tez tak mam ze lubię zajebac a w tabsie raczej by mi się nie chciało, trzeba będzie spróbować z ta biała tabaka może faktycznie to takie uzależnienie a nie od substancji
Uzależniamy się nie tylko od substancji,ale także od sposobu podania oraz okoliczności z tym związanych
04 stycznia 2019zylo pisze:Jakby feta była w tabletkach to by się je rozkruszyło01 stycznia 2019CzarnyWlad pisze: Tez tak mam ze lubię zajebac a w tabsie raczej by mi się nie chciało, trzeba będzie spróbować z ta biała tabaka może faktycznie to takie uzależnienie a nie od substancji
Uzależniamy się nie tylko od substancji,ale także od sposobu podania oraz okoliczności z tym związanych
Scalono | 909
Średnio dziennie od 250 do 500 mg tego "roztworu" który mam, podawane w dwóch dawkach. Wstałem 2 godziny temu, lekki szum w bani ale ok., nastrój w sumie elegancki, koncentracja też jako tako, zaraz pewnie znów pójdę spać. Ogólnie to mój najdłuższy ciąg, poprzednio po max. 5 dni i odpoczynek na 2-3. Jestem ciekawy jak się zmieni moje samopoczucie w ciągu najbliższych dni. Mam nadzieję że nie złapię doła bo od poniedziałku Łogień w robocie się zacznie. Co do stimów, Medikinet od doktora będzie ok. na podmiankę? Wiem że i tak czymś się będę stymulował ale władka już nie ruszę, za dużo negatywnych konsekwencji. Ktoś ma jakieś doświadczenia?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.