Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 27 / 4 / 0
Ktos mi poradzi czy warto probowac jeszcze raz sie zgrzac? Mam 6 tabsow Dorety, czyli 450mg trampka.
Uwaga! Użytkownik Zeppeli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 630 / 0
06 stycznia 2019Zeppeli pisze:
Ktos mi poradzi czy warto probowac jeszcze raz sie zgrzac? Mam 6 tabsow Dorety, czyli 450mg trampka.
Cytuję, aby było szybciej.
Warto zawsze próbować, bo niewiele jest gorszych stanów od niedogrzania.
Wrzucaj te dorety odpowiednio potraktowane, ale TYLKO pod warunkiem, że masz pod językiem benzo antydrgawkowe, np. klonazepam, lub nie-benzo p-drgawkowe. Inaczej - odpuść, daj czas ciału na zregenerowanie histaminy i innych fajnych neurozabaweczek, zobacz innego dnia jak porobi. Mając benzo, atakowałabym dziś na Twoim miejscu.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 27 / 4 / 0
Nie mam benzo ani nic takiego.
Ostatni raz tramca wrzucalem bodajze dwa dni przed Sylwkiem, czy tyle czasu wystarczy?
Uwaga! Użytkownik Zeppeli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Ja nie wiem czy tramadol z tych tabletek czy innych jest taki sam. Czasami po 10 DORETACH miałem kilka godzin relaksu a 2 razy zjadłem 30 TRAMAPARÓW (1 tabl. zawiera: 37,5 mg chlorowodorku tramadolu, 325 mg paracetamolu) i praktycznie sam musiałem stymulować fazę, typu muzyka czy dopijać zioła. Nie mam długich ciągów tramadolowych, bardziej jem dużo na raz, to tak zbija tolerancję? To samo z kodeiną, piję dwa syropy i praktycznie mam 15 minut fazy, już wolę jakieś zioła kupić. tramadol jest lepszy niż kodeina dla mnie, bo praktycznie oprócz pustki w głowie nie mam jako takiego skręta, jak zle się czuję, to jeden CHLORPROTHIXEN, kubek chmielu i zdrowy. Najlepsza była SKUDEKSA moim zdaniem jeśli chodzi o tramadol (1 tabl. zawiera: 75 mg chlorowodorku tramadolu, 25 mg deksketoprofenu) opakowanie wrzuciłem na raz (10 tabletek) i miałem kilka godzin bomby leżąc jednocześnie i w spokoju słuchając muzyki. tramadol tramadolowi nierówny? Procent tramadolu w tramadolu?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 126 / 0
05 stycznia 2019ludecki12 pisze:
Czy po zażywaniu tramadolu to normalne że wyskakują mi pryszcze i afty? Po trzech dniach mam całą jamę ustną w aftach i na twarzy pojawiło mi się sporo syfów, dodatkowo jakaś wysypka na klatce.
U mnie jest całkowicie na odwrót. Mam trądzik różowaty, dość ciężką postać. W moim przypadku ciągi na tramadolu i każdym innym opio redukują objawy do jakichś 10-20%. Zakładam, że efekt ten uzyskuję przez redukcję wydzielania hormonów stresu w trakcie "terapii" przeciwbólowej.
  • 577 / 126 / 0
05 stycznia 2019toxic1337 pisze:
Czuje tez dodatkowo taka dziwną derealizacje, spotkał ktos sie na tramadolu juz z tym? Nie odczuwam czegos takiego przy innym opio.
Nie ma w tym nic niezwykłego, biorąc pod uwagę dość szerokie działanie tramadolu na układ nerwowy. Wygląda na to, że tak reagujesz na jego działanie serotoninergiczne.
  • 8103 / 907 / 0
05 stycznia 2019UJebany pisze:
@ludecki12
Moze jetes uczulony na tramadol.Mi nic się nie pojawia.
Ostatnio zauważyłem, ze pojawiają mi się syfy i coś na jamie ustnej po 5 dniowym ciągu. :fuj:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 299 / 6 / 0
Siemano....mam pytanie zjadlem kolo 13 dzisiaj kolo 350 tramca...8 godzin pozniej wciagnalem z 2 dobre krechy amfy...nic narazie nie jest ale zapomnialem przeczytac ze nie moznalaczyc...a mnam w planach dalej walic fete...i teraz pytanielepiej odpuscic ... czy jakis klonazepam czy cos innego pomorze... prosze o szybka odpowiedz pozdawiam!! Minelo ze 2 godziny od kresek...nic narazie sie nie dzieje... czy moze os sie jeszcze stac>???
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 31 / 1 / 0
raczej nie, ale pierdolnij sobie dla pewności 0,5mg klona albo nawet 1mg przeciwpadaczkowo w końcu do tego jest stosowany :D
  • 27 / 4 / 0
Dobra, dzis kolo 11 zarzucilem 450mg Dorety po ekstrakcji, ktora tym razem robilem strzykawka zeby nie wylewac polowy do zlewu i wyszlo lepiej. Smak byl okropny, weszlo mi po jakichs 20 minutach i trzyma do teraz, fajny relaks i uczucie ciezkosci w nogach, niestety zebralo mnie na mdlosci i sie zrzygalem, jednak to nie to samo co przy pierwszym razie gdy zgrzalem sie Poltramem Retard bez ekstrakcji i mialem zajebiste noddy i ciepelko.
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.