Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bądź zbyt naiwny, prochu nigdy nie rzucisz
Może pora się przyznać, a nie z samym sobą kłócić
Zrobisz sobie przerwę, miną dwa może trzy lata
Bardzo szybko zapomnisz, przez co byłeś w tarapatach
No i znowu łapiesz katar, złoty środek to fikcja
Pokaż mi, że się mylę, znajdując klucz do wyjścia
01 stycznia 2019CzarnyWlad pisze: Tez tak mam ze lubię zajebac a w tabsie raczej by mi się nie chciało, trzeba będzie spróbować z ta biała tabaka może faktycznie to takie uzależnienie a nie od substancji
Uzależniamy się nie tylko od substancji,ale także od sposobu podania oraz okoliczności z tym związanych
04 stycznia 2019zylo pisze:Jakby feta była w tabletkach to by się je rozkruszyło01 stycznia 2019CzarnyWlad pisze: Tez tak mam ze lubię zajebac a w tabsie raczej by mi się nie chciało, trzeba będzie spróbować z ta biała tabaka może faktycznie to takie uzależnienie a nie od substancji
Uzależniamy się nie tylko od substancji,ale także od sposobu podania oraz okoliczności z tym związanych
Scalono | 909
Średnio dziennie od 250 do 500 mg tego "roztworu" który mam, podawane w dwóch dawkach. Wstałem 2 godziny temu, lekki szum w bani ale ok., nastrój w sumie elegancki, koncentracja też jako tako, zaraz pewnie znów pójdę spać. Ogólnie to mój najdłuższy ciąg, poprzednio po max. 5 dni i odpoczynek na 2-3. Jestem ciekawy jak się zmieni moje samopoczucie w ciągu najbliższych dni. Mam nadzieję że nie złapię doła bo od poniedziałku Łogień w robocie się zacznie. Co do stimów, Medikinet od doktora będzie ok. na podmiankę? Wiem że i tak czymś się będę stymulował ale władka już nie ruszę, za dużo negatywnych konsekwencji. Ktoś ma jakieś doświadczenia?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).