Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Nie, raczej nie będę się wykłócać. To tylko liceum, raczej nie będzie to decydować o mojej przyszłości. Ale co ciekawe w związku z wyrzuceniem wróciłem do rodziny do Hiszpanii gdzie trawa jest . . . legalna xD
  • 12721 / 2461 / 0
Może to i lepiej.
Mój najlepszy kolega od początku podstawówki wyemigrował z całą rodziną do Madrytu po I klasie liceum. Teraz ma własny warsztat z deskami surfingowymi (w sensie robi na zamówienie) i hula po falach przy Teneryfie.
Nie ma tego złego...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).