Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zupełnie przypadkiem kilka tygodni temu zauważyłem, że gdy dziabne sobie szklanke wódki (200-250ml) na raz przed snem to śpi mi się niesamowicie dobrze, sny pamiętam lepiej niż na wszelkich korzeniach snu, ashwagandach itp. razem wziętych, a rano czuje się tak rześki że wstaje przed budzikiem i mam moc. Testowałem to później kilka razy i za każdym razem identyczny efekt, przetestowałem też dawke 100ml która nie przynosi kompletnie żadnego efektu, oraz to, że gdy walne 250ml i się obudze np. o 2 w nocy odlać to jestem najebany %-D
Próbowałem szukać wyjaśnienia dlaczego tak w internetach ale tam wszędzie zupełnie inne info - po alkoholu się nie wyśpisz ihuj!!!
Więc... jak to jest? Dlaczego u mnie jest tak zajebiście? Czy to świadczy o jakichś zaburzeniach nerwowych? (taką mam teorie na teraz). Jeśli ktoś miałby jakiś pomysł to byłbym wdzięczny za jakieś wskazówki. Wtedy mógłbym zaradzić przy użyciu jakichś supli, bo z wiadomych względów łojenie wódy co wieczór nie wchodzi w gre %-D
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.