Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Obecnie dopiero drugi dzień na buprze więc do przeżycia aczkolwiek z doświadczenia wiem że lepiej nie czekać aż będzie bardzo źle tylko wcześniej zaopatrzyć się w coś na zaparcia, ew. czopki glicerynowr lub garść suszonych moreli
Ale oczywiście najlepsze są klasyczne tabletki na przeczyszczenie, te ziołowe otc pomagają, co prawda trzeba trochę poczekać, bo wrzuca się na wieczór i czyszczą/pobudzają jelita do pracy na następny dzień, ale dzień w te czy we wte nie ma znaczenia, skoro i tak nas zakleiło. A jaka ulga po wyjściu z kibla. Się rozpisałem o kiblowym temacie, ale pierwsze zaparcia po buprze mi szczególnie utkwiły w pamięci.
Ktoś mi może wytłumaczyć czemu tak mam?rozwalone receptory GABAB od giebla coś mają do tego?
No i może masz jakieś demony w psychice.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.