29 listopada 2018Hanna Natalia pisze: Oho, ciśnienie. Kurwa i to jakie. Co ja mam robić ? :(
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Sam jestem ateistą, a mityngi to świetna sprawa i polecam.
29 listopada 2018UJebany pisze:Jak to co ? Zajebać się konkretnie29 listopada 2018Hanna Natalia pisze: Oho, ciśnienie. Kurwa i to jakie. Co ja mam robić ? :(![]()
Na ciśnienie polecam sport, jeżeli tego nie możemy zrobić w tej chwili to jak najszybciej czymś się zająć, wszystko jest dobre od czytania książki po jakieś artykuły na necie (byle nie o dragach) grunt to nie przeglądać hyperreala ani się nie nakręcać.
Ale wiesz, to też trzeba czasem trafić na właściwą grupę. Serio. Ja zanim znalazłem właściwą, gdzie byli ludzie tacy otwarci, mili i wartościowościowi to minęło trochę czasu.
I nie musisz postrzegać w żaden sposób tej siły wyższej, dla mnie osobiście jako ateista ta siła wyższa to moja siła woli po prostu.
Jak ja chodziłem na wkurwie i ciśnieniu (a chodzi o ciąg na kocie) to bieganie pozwalało mi się zmęczyć tak, by nie chciało się już głowie myśleć dalej o ciśnieniu na cpanie. Znakomicie! Spocony sportem czułem satysfakcję. Czyli same plusy-
bieg zalepia dziurę do poziomu zero, bez nadkładu hajów, innych efektów jak leki (benzo też by mozna wziac, jak cie nosi, ale nie o to chodzi)
"Rutyna to rzecz zgubna "
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.