4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 655 / 3 / 0
aspa pisze:
Ja miałem robiony multi test na 4 subs z tego co pamiętam amf, zioło ,mdma, opiaty. Po 36h od kocenia iv. (2 paki) wypiciu w chuj wody, wit c pokazały się kreseczki pozytywne przy amf i mdma :huh:
Dokładnie miałem analogiczną sytuację.
Przy przyjęciu do pewnego prywatnego ośrodka, rok temu miałem robiony multitest w poniedziałek a w piątek wieczorem pukałem kota z dwóch pak i zapijałem alko. I takie same wyniki jak mówisz.
Choć może to też zasługa, że waliłem meth pod rząd- wówczas jakoś w poniedziałek i wtorek tamtego tygodnia...
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 858 / 19 / 0
mi robili wczoraj testy z moczu na wiekszosc sub

w ostatnim czasie przyjmowalem klono,kota,trama

i wiecie co ? wszystko wyszlo ujemne %-D nie wiem czy to wina bardzo rozrzedzonego moczu czy coś

tzn na benzo opio i amf/md
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 659 / 2 / 0
rozrzedzenie moczu nic nie da nawet jak wysikasz kilka kropel i dolejesz wody to jak brałeś to i tak na + wyjdzie, jako ciekawostkę mogę dodać że po równych 5 dniach mi jakiś tam test benzo wykrył oO
  • 858 / 19 / 0
no to juz nie wiem albo jakies trefne testy robili na sor albo w aptece sprzedali mi lewe klony i acatar/sudafed %-D no i tramal combo tez musialbyc trefny..
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 3523 / 53 / 0
Ja swojego czasu ćpałem desoksypipradol, tramadol, metkata i klony w ciągu. Robiono mi test krwi na dragi i wyszedł tylko tramadol pomimo,że pozostałych substancjii było w chuj w krwioobiegu. Jako ciekawostkę powiem,że rok temu jechałem przez polską granicę i niemiecka policja postanowiła zrobić test na narkotyki z pozostałości na szklance rozpuszczonego antidola. Multi test wskazał na opioidy ale kiedy wykonano test szczegółowy na opio to nic nie wyszło. Przetrzepali mi samochód i póścili nawet nie pytali po co mi 10 opakowań acataru, :-)
  • 205 / 1 / 0
Orientuje się ktoś jak dlugo kot utrzymuje sie w moczu? Mam miec robione testy w labolatorium
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 1893 / 182 / 0
Czytałem że metkat wychodzi w multiteście jako amfa.
Po jakim czasie od zajebania kota będę czysty, tak żeby nic nie wykryto we krwi i moczu? Parę dni wystarczy?
  • 23 / 11 / 0
Od 5 do 7 dni
  • 1893 / 182 / 0
dobra a powiedzcie czy na bank wyjdzie po 24h w moczu jesli bede intensywnie sie nawadnial + furosemid na wzmozenie diurezy + intensywny wysilek fizyczny?
bo nie wiem czy sie w to bawic, nie sztuka sie wpierdolic zwlaszcza jesli mam miec robione testy krew/mocz
  • 610 / 133 / 0
Powiem szczerze, że ja po koceniu (+2 paczki w ciągu dnia) to czułem charakterystyczny zapach moczu nawet do 2 dni po koceniu, a kolor moczu był w dalszym ciągu zdecydowanie ciemniejszy niż zwykle nawet po upływie 24 godzin- trzeba tutaj zaznaczyć fakt, że średnio się wtedy nawadniałem.Podsumowując nie wiem jak to się ma do jednej paczki i do przyzwoitego nawadniania, ale jeżeli masz mieć robione testy to zdecydowanie odradzam tego przedsięwzięcia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.