Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 3013 / 1015 / 0
całkiem możliwe, ale wziąłeś wtedy sporą dawkę zolpidemu. metylophenidat raczej nie powoduje tak ciężkich zjazdów jak amfetamina na przykład. oczywiście mogłeś ją mocno odczuć, ale amph jest uważana za cięższy środek. po fenidacie raczej zolpidem uśpi. ja mimo wszystko na taki prawdziwy zjazd amfetaminowy bym nie jadł zolpidemu w tak dużej dawce, zawsze można nieświadomie przedawkować, więc nie jest pewne czy się nie zrobi tego, ale świadomie bym nie brał go.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 837 / 78 / 0
Pewna drobna kobieta bierze to na sen (ma duże problemy z bezsennością) i słyszałem opowieści jak po 1 tabsie i szybkim nie zaśnięciu miała halucynacje więc osoba bez doświadczenia z dragami może klepnąć standardowa nasenna dawka, zwłaszcza jak jest chuda.

Ja ostatnio zjadłem 10mg, a potem kolejne 10 mg i nie poczułem nic specjalnego %-D .
Substancja nie dla mnie i tyle.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 2193 / 364 / 0
Też tych słynnych halucynacji po zolpi nie uświadczyłem.. ani jak wciągałem, ani jak waliłem końskie dawki.. tylko najebany jak szpak byłem, a następnego ranka mocny helikopter.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 3513 / 575 / 1
kobieta, waga ok 65. tolera = 0. zadnych uzywek.
zazyte 5, po 15 min drugie 5 albo 10 = max 15.
efekt- dowiedzialem sie ze mam dwie głowy.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1397 / 88 / 2
Trzymanie pod językiem to większa biodostępność?
action movie:gun:
  • 3013 / 1015 / 0
nie ma potrzeby, biodostępność oralna jest wystarczająca i chyba najwyższa nie licząc dożylnej. podjęzykowe podanie przyspieszy tylko czas ładowania, ale efekt nie będzie silniejszy.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 75 / 8 / 0
dziś bez siły/motywacji do działania wciągnęłam, bez alko jak kiedyś robiłam, dwie tabletki.
i to było najlepsze chwilowe wyjście, bo nie czuję strachu ani żadnych objawów nerwicy.
zaczęłam po kolei sprzątać całe mieszkanie i planować z radością kolejny dzień.
i nic nie tłumi mojej możliwości działania a ja czuję się lepiej... :heart:

[ external image ]

zapomniałam już przy tak rzadkim używaniu tego ciepełka i radości.
mam z tą substancją kontakt od 2011 i początki były wtedy jeszcze jak...
pierwsze posty tu, ot. potem już w ciężkich, stresowych sytuacjach
używałam Zolpidemu po to żeby mieć 8h snu i nie męczyć się.
zaraz się pewnie doczytam o braniu w środku dnia, więc pozostaje mi
pozostawić ten post bez zapytań. mam nadzieję, że wszyscy weterani
nauczyli się już korzystać z ambien walrusa w najodpowiedniejszy dla
nich sposób a moja gadka zaczyna już być typowo ambienowa, ups. :blush:

[ external image ]
  • 270 / 13 / 0
Ja pier dole.
Tylko Bóg wie czy wczoraj do spawałem do kosza i poszedłem go umyć czy może mi się śniło? Co kosz robił nieopodal łóżka?
Oczywiście poszły 2, na blistrze nie ma 4... Twierdze ze większy przypał niż klon z tym. Zajebalem pół paczki fajek na sztuki moim lokatorom. Wtttfffff!
Miks z ziołem sprawił ze rozmawiałem z przedmiotami jak np woda czy klawiatura i miałem wrażenie ze to zwykli ludzie. Dodatkowo kibicowali mi jak wciągałem kolejna krechę zolpa.
Totalny rozpierdol hhah :moody:

Ps. Spawałem- nie pytajcie jak to potwierdziłem
Uwaga! Użytkownik DrYale nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 314 / 79 / 0
Ktoś wie od kiedy jest opakowanie nasen 30 sztuk? bo wczoraj mi lekarka dała i się mocno zdziwiłem
  • 2429 / 579 / 155
[mention]drakan9[/mention] Już ponad rok musi być, bo w bazie nowych rejestracji nie ma. Pewnie po prostu wcześniej przepisywali Ci 20 tabl., bo to standardowe opakowanie.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.