Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
No ale lepiej nie zmarnować changi, wiadomo. SSRI odstawiałam raz cold turkey, brr… Teraz zawsze przy zmianach antydepów schodzę stopniowo i jest zwykle okej.
Ile changi na 1 raz? (Normalnie biorę 1 kartonik i jest ok)
Czy chanha ma efekty uboczne jak.bol brzucha?
Mogę mieć badtripa czy po prostu będę leżał na łóżku z zamkniętymi oczyma?
Mogę coś odjebać typu wyskoczyć z okna?
Sorry za dziwne pytania, proszę o odpowiedź.
08 grudnia 2018jogurt pisze: Jeśli changa jest changą to palisz ile wlezie z dużego cybucha. Nie ma bad tripa, nie wyskoczysz z okna, nie będzie cię bolał brzuch. Pozdro.
Bad trip na change zdarza się , ja sam doświadczyłem fakt że wzmocniłem działanie 2 tabletkami maklobemidu i przez to trip trwał długo, ale że tak powiem uzyskałem info od jakis istot , że życie to kurwa sen i jedyny sposób żeby sie obudzić to się zabić.Wiadomo jak jest, tam wszystko jest realniejsze niż rzeczywistość no i jak ten idiota zapominałem że tylko coś wziołem.
Paliłem też z jednym gościem i też miał gównianą jazdę .Znam jedynego typa która zmiksował amanite z changa skończyło się tym że wystrzelił z domu wywalił okno w swoim samochodzie i tak go policja nakryła , oczywiście psychiatryki masa zamieszania.
Nie wiem dla mnie nie ma z tym żartów i fakt przyjemniejsze niż DMT ale też potrafi pokarać.
no właśnie jak odróżnić change od syntetycznego kanna albo majeranku?
Czy 50 za 0.25 / 180 za 1 to wiarygodna oferta?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.